Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ - ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ...

Τα συνειδητά όργανα του αντιχρίστου, που κατευθύνονται από τα σκοτεινά κέντρα των Βρυξελών...μας επιβάλουν την κατάργηση της εορτής του Παναγίου Πνεύματος.

Το ερώτημα-παράπονο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκομένους υπευθύνους, και του οποίου το ορθόδοξο πλήρωμα ζητά άμεσα την απάντηση, είναι το εξής :
"Ποια είναι η μέχρι τώρα επίσημη θέση-αντίδραση της Ιεράς Συνόδου, ή έστω η μεμονωμένη έκφραση αντίθεσης των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών;"
Ο πρό ολίγου προσκυνητης του Αγίου όρους πρωθυπουργός κ. Σαμαράς έχει λάβει γνώση του ζητήματος; Και σε ποιές επίγουσες ενέργειες -έστω τελευταίας στιγμής- μπορεί να ματαιώση ακόμα ένα αντορθόδοξο ανουσιούργημα; Οι αρμόδιοι υπουργοί, που μας έδωσαν δείγματα γραφής είναι μάλλον ανίκανοι και θρασύδειλοι.
Βέβαια η κύρια ευθύνη πέφτει και στους εμπορικούς συλλόγους όπου γι' αυτούς τα λίγα προδοτικά ευραργύρια έχουν την πρώτη θέση στη ζωή τους.

Εξυπακούεται πως ο ορθόδοξος λαός μας είτε ως έμποροι, θα έχουν κλειστά τα καταστήματά τους, είτε ως πελάτες εκείνη την ημέρα θα απέχουν από τις οποιεσδήποτε αγορές.

Νομίζω στις δύσκολες ημέρες που περνά το έθνος μας, δεν έχουμε άλλα περιθώρια να παροργίζουμε το Άγιον Πνεύμα, αλλά να ζητήσουμε το έλεός και τη μακροθυμία Του.


Παύλος Σαββίδης, Θεολόγος Καθηγητής
Back To Top