Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ...


Με την εκκλησία τα έβαλε η Άννα Βίσση αναφορικά με τις θέσεις της για την ομοφυλοφιλία.
Η Άννα Βίσση μιλώντας για την Κοντσίτα της Eurovision δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της για σχόλια που ακολούθησαν.

«Η ομοφυλοφιλία κατά τη γνώμη μου είναι μια κατάσταση φυσική. Απαράδεκτο να λέει η εκκλησία ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια όπως η παιδοφιλία. Απαράδεκτο από ανθρώπους που διδάσκουν την αγάπη» είπε η τραγουδίστρια, συνεχίζοντας: «Όταν είδα τους ημιτελικούς, πρώτα απ΄ όλα συγκινήθηκα με το τραγούδι. Δεν έβλεπα, γιατί ήμουν στην κουζίνα και κάτι έκανα. Γυρνάω λοιπόν στην τηλεόραση και βλέπω την Κοντσίτα. Αισθητικά όχι μόνο δεν με ενόχλησε, αλλά το βρήκα και ενδιαφέρον! Δεν καταλαβαίνω τις φοβερές αντιδράσεις εν έτη 2014 για έναν άνθρωπο που είναι άντρας και φορά γένια, να
θελήσει να φορέσει περούκα. Μια drag queen είναι!» και συνέχισε: «Να δηλώσω ότι είμαι Χριστιανή με τον τρόπο που θέλω και πιστεύω και αισθάνομαι αυτή την επαφή με το θεό μου, τη φύση μου, που με κάνει να ισορροπώ στη ζωή μου και να είμαι καλός άνθρωπος και να μην πειράζω κανέναν, το οποίο είναι και η αρχή της ελευθερίας».


πηγή briefingnews.gr
Back To Top