Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ

Πρώτα ανάβουν την φωτιά, δημιουργούν εστίες έντασης και μετά έρχονται να επιβάλλουν την «ειρήνη» οι μεγάλοι «δημοκράτες» της Δύσης.

Τα διεθνή κέντρα της διαπλοκής αναφέρουν τώρα ότι η παγκόσμια ειρήνη «μειώνεται σταθερά τα επτά τελευταία χρόνια». Όχι όμως μόνο δεν αποδίδονται ευθύνες στους παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά αντίθετα,

με περισσή υποκρισία, αναφέρεται ότι, ενώ «οι ΗΠΑ και οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης μειώνουν τις αμυντικές δαπάνες τους, η Κίνα, η Ρωσία, οι χώρες που συνορεύουν με αυτές και τα περισσότερα κράτη της Μέσης Ανατολής αγοράζουν ολοένα και περισσότερα όπλα, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται».
Οι συγκρούσεις στο Ιράκ, την Συρία, το Αφγανιστάν, το Σουδάν και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία συνέβαλαν στην πτώση του ετήσιου Παγκόσμιου Δείκτη Ειρήνης, αναφέρει το Ινστιτούτο Οικονομικών και Ειρήνης.

Αυξήθηκε ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε επιθέσεις σε όλη τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Ασία και την Αφρική, οι δολοφονίες αυξήθηκαν στα αστικά κέντρα του αναδυόμενου κόσμου, μεγάλωσε ο αριθμός των ανθρώπων που πήραν το δρόμο της προσφυγιάς για να γλιτώσουν από τις μάχες στις πατρίδες τους. Το ινστιτούτο δεν αναφέρει βέβαια ότι η Δύση προκάλεσε την διατάραξη της ειρήνης στις εν λόγω περιοχές, όπως με την περιβόητη «Αραβική Άνοιξη».


Όχι όμως μόνο δεν αποδίδονται ευθύνες στους παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά αντίθετα, με περισσή υποκρισία, αναφέρεται ότι, ενώ «οι ΗΠΑ και οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης μειώνουν τις αμυντικές δαπάνες τους, η Κίνα, η Ρωσία, οι χώρες που συνορεύουν με αυτές και τα περισσότερα κράτη της Μέσης Ανατολής αγοράζουν ολοένα και περισσότερα όπλα, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται».

Εν ολίγοις για χάρη της «ειρήνης» των παγκοσμιοποιητών, που οι πολυεθνικές τους, οι οποίες ελέγχουν εξ ολοκλήρου τις Η.Π.Α., σπαταλούν τεράστια ποσά στην τεχνολογία ελέγχου και καταστολής των πολιτών, Ρωσία και Κίνα πρέπει να παραδώσουν τα όπλα, ώστε να μην υπάρχει αντίπαλος που θα διαταράξει την «τάξη και την ασφάλεια» αλά USA, που επιδιώκεται να επιβληθεί.

Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης υπαγορεύει την επιβολή μιας απόλυτης και πλήρως ελεγχόμενης «ειρήνης», η οποία φαινομενικά θα μοιάζει να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των λαών, αλλά στην πραγματικότητα θα μαντρώνει τους ανθρώπους.

 

Λογαριάζουν βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο, αφού οι συγκεκριμένες «παροτρύνσεις» δεν συγκινούν καθόλου το Κρεμλίνο…

πηγή yiorgosthalassis.com
Back To Top