Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

"ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ", ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί "αγαπημένος προορισμός" της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών...
Και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση.
Οι εξελίξεις στο Ιράκ, το οποίο...

οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαμελισμό. Τα επικίνδυνα γεωπολιτικά σχέδια που χορογραφούνται αναδεικνύουν παράλληλα και μία ακόμη πλευρά την οποία θα ήταν εγκληματικό για μας, αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να την προσπεράσει αβασάνιστα.
Η πλευρά αυτή αφορά την "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" η οποία διαπερνά το Ισλάμ, και η οποία αργά ή γρήγορα (και μάλλον γρήγορα) θα φέρει αντιμέτωπη με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις ολόκληρη την Ευρασία.
Πρόκειται για ένα θεμελιακό στοιχείο αντίληψης, το οποίο διαπερνά ως ραχοκοκαλιά το Ισλάμ, και το οποίο βεβαίως δεν προσεγγίζεται και πολύ περισσότερο δεν ερμηνεύεται, πρωτίστως δε δεν ακυρώνεται η καταλυτική του επίδραση στη συμπεριφορά των ισλαμιστών, με το λαθρολάγνο ουμανισμό των αφελών.
Κυρίως όμως πρόκειται για ένα στοιχείο αντίληψης, στο οποίο με μαεστρία επενδύουν σ αυτό οι επικίνδυνοι χορογράφοι του πλανήτη, στην προσπάθειά τους να το αξιοποιήσουν ως εργαλείο επιβολής των γεωπολιτικών τους επιλογών και προτεραιοτήτων, στις γεωπολιτικές περιφέρειες που στοχοποιούν.
Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία για μάς, σε μια εποχή που επικίνδυνες πλανητικές διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αυτό το στοιχείο να μη το παραβλέψουμε.
Και ο λόγος είναι απλός.

Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί "αγαπημένος προορισμός" της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών, και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση.
Όσο για το τη σημαίνει "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ", για να το συναισθανεί ακόμη και ο πλέον αφελής, αρκεί να ξαναρίξει μια ματιά σε δυο πράγματα:
Σε βίντεο - κάλεσμα που οι ισλαμιστές καλούνται να "εγκαταλείψουν την ανιαρή ζωή τους και να βιώσουν το μεγαλείο της μάχης και του θανάτου για το Ισλάμ"...


Και φυσικά σε εικόνες σαν αυτές που παραθέτουμε και που αποκαλύπτουν την ικανοποίηση των μανιακών δολοφόνων, που αν και πάνοπλοι, αρέσκονται στο να σφάζουν ανθρώπους σα να είναι κοτόπουλα.
Σε ποιά άλλη κουλτούρα του πλανήτη συναντά κανείς τέτοια ροπή σ αυτή τη φρίκη;;;


Και τώρα πήρατε μια γεύση από τα μελλούμενα...

Ποιός δικαιούται να τα προσπεράσει;;;

Η κυβέρνηση πάντως, όλα δείχνουν πως έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά σ αυτόν τον επικίνδυνο εφιάλτη και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την τροφοδοσία των θησαυροφυλακίων της Γκεστάπο.
Η πατρίδα είναι στα χέρια μας...


 του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

πηγή ΕΛΛΗΝΙΚΙΟ ΦΟΡΟΥΜ
Back To Top