Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;;;

Εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε επίσημα χτες ότι ο δεύτερος ερχομός του Ιησού, τελικά δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά προέτρεψε τους πιστούς να συνεχίσουν την πίστη τους, ανεξάρτητα από
την ... "είδηση". Με ποιο πρακτορείο συνεργάζεται το Βατικανό;

Ο Καρδινάλιος Giorgio Salvadore δήλωσε ότι αυτή η χρόνια, η 1.981η επέτειος, θα είναι και η τελευταία που το Βατικανό θα περιμένει τον Κύριο να επιστρέψει στη γη.
«Εμείς απλά νοιώθουμε ότι ο Ιησούς δεν έρχεται πίσω απ' ό,τι φαίνεται», είπε. «Πάνε αιώνες τώρα. Είναι αλλού απασχολημένος και κάνει άλλα πραγματικά καλά πράγματα για τους ανθρώπους κάπου αλλού».
Σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Ιησούς υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι θα έρθει και πάλι στο κεφάλαιο Ιωάννη 14:1-3 της Βίβλου: «Υπάρχουν πολλά σπίτια εκεί όπου ζει ο Πατέρας μου, κι εγώ είμαι πρόκειται να τα προετοιμάσει για τον ερχομό σας. Όταν όλα είναι έτοιμα, τότε θα έρθω να σας πάρω, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να είστε μαζί μου, όπου βρίσκομαι. Εάν δεν ήταν έτσι, θα σας το έλεγα ξεκάθαρα»

Το Βατικανό υποστηρίζει ότι ο Ιησούς αθέτησε την υπόσχεσή του, μάλιστα δεν δίστασαν να τον βγάλουν και ...
μεθυσμένο, την ώρα που τα έλεγε! «Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει το νερό σε κρασί είχε κι αυτός τα πάνω του και τα κάτω του», πρόσθεσε ο Καρδινάλιος. «Όλοι κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, όταν είναι μεθυσμένοι. Ο Ιησούς δεν ήταν διαφορετικός».

Η εκκλησία είπε ότι θα επικεντρώσει τώρα την προσοχή της στην ανοικοδόμηση της φήμη της σε όλο τον κόσμο, αλλά θα διατηρήσει μια αισιόδοξη σκέψη για το δεύτερο ερχομό του σωτήρος.

Κι εδώ τελειώνει η μετάφραση του άρθρου κατά την οποία δεν ξέρω αν ήθελα να γελάσω ή να κλάψω. Να γελάσω με τις ανοησίες τους ή να κλάψω με το θράσος τους; Να γελάσω με το περισπούδαστο ύφος τους ή να κλάψω με τη χυδαία γλώσσα τους; Θέλει ο Σκοτεινάτι να κρυφτεί αλλά η χαρά πλέον δεν τον αφήνει!

Πριν όμως να πω γι' αυτή τους τη χαρά, να θυμίσω μόνο κάτι που αυτοί μάλλον το ξέχασαν:
Άγνωστη η ημέρα και η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου(Μκ 13,32-37. Λκ 17,26-30. 30,34-36)
36 Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν, εἰ μὴ ὁ πατήρ μου μόνος.
36 «Όσον αφορά όμως εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά ο Πατέρας μου μόνο».

Όταν θα τον δείτε μπροστά σας να δω προς τα που θα την κάνετε, μεθυσμένοι ΕΣΕΙΣ από το εγώ σας και από τα μέχρι τώρα κέρδη σας!!! Ο καλός ο παίκτης αφήνει τον αντίπαλο να νομίζει ότι κερδίζει, γιατί ΤΟΤΕ είναι που φουσκώνει το εγώ του και κάνει τα πιο ολέθρια λάθη.

Έχετε ακόμα αμφιβολίες για τον βρώμικο ρόλο του Βατικανού και των αντίχριστων παπών και καρδιναλίων.
Αυτοί ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.


Πόπη Σουφλή πηγή  anti-neotaxites.gr 

Σχόλιο: Μ' αυτούς θα συμπορευθούμε;
Back To Top