Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας (ΣΙΙ) ολοκλήρωσε τις εργασίες της 192ης συνεδρίασής του με τον κανονισμό πως οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές και ότι η ίδια τους η ύπαρξη έρχεται σε αντίθεση με τη Σαρία και τη θέληση του Αλλάχ.

Pakistantoday.com 15.3.2014
KHABARISTAN TODAY


Στο κλείσιμο της συνάντησης στο ΣΙΙ ο πρόεδρός του Μαουλάνα Μουχχάμαντ Χαν Σιρανί παρατήρησε πως η ύπαρξη των γυναικών είναι αντίθετη στους

νόμους της φύσης και θα πρέπει οι γυναίκες θα πρέπει να εξαναγκαστούν να πάψουν να υπάρχουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να προστατευτεί το Ισλάμ και η Σαρία. Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά την 191η συνάντηση του ΣΙΙ που αποφάνθηκε ότι οι νόμοι που σχετίζονται με την θέσπιση ελάχιστης ηλικίας γάμου είναι αντι-ισλαμικοί.
Αφού διακήρυξαν ότι οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές, ο Σιρανί εξήγησε πως στην ουσία υπάρχουν δύο ειδών γυναίκες: οι χαράαμ και οι μακρούχ. «Μπορούμε να χωρίσουμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο σε δύο διακριτές κατηγορίες: όσες είναι χαραάμ και εκείνες που είναι μακρούχ. Τώρα η διαφορά ανάμεσά τους είναι πως οι πρώτες απαγορεύονται κατηγορηματικά ενώ οι τελευταίες είναι πραγματικά ανεπιθύμητες», είπε ο Σιρανί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
http://cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=3248%3A2014-06-26-07-06-21&catid=36%3Asocial-political&Itemid=61

πηγή lithosfotos.gr
Back To Top