Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ

Η σημερινή διαιρεμένη ορθόδοξη εκκλησία... δεν είναι του Θεού, αλλά του αντιχρίστου. Διαιρεμένη εκκλησία σημαίνει διαιρεμένος λαός, μακρυά από το ένα άγιο Πνεύμα.

Μα όταν εμείς, ο λαός, είμαστε το εκκλησίασμα κι εμείς κρίνουμε "άξιος" ή "ανάξιος" τον κάθε ρασοφόρο, πώς και δεν φωνάζουμε να ενωθεί η ορθόδοξη εκκλησία; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ ΣΕ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ....

Είναι άξιοι όσοι σιωπούν; Είναι άξιοι όσοι συναινούν στο έγκλημα; Είναι άξιοι όσοι βλέπουν τον λαό να υποφέρει και δεν μιλούν την Αλήθεια των πραγμάτων να σωθεί ο κόσμος; Όχι μόνο θεολογικά, αλλά να πουν τι σημαίνει "ως εν Ουρανώ και επί της Γης" και να το κάνουν πράξη όπως ορίζει η Α' Οικουμενική Σύνοδος... Κι αυτοί που δεν κάνουν την κοινωνία όπως είναι στον Ουρανό είναι άξιοι;

Μην κοιτάτε τους πολιτικούς, αυτοί είναι οι πλέον αναρμόδιοι να κάνουν τον παράδεισο στην Γη... οι αρμόδιοι είναι οι ρασοφόροι... "Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ" λέει ο Μέγας Βασίλειος, δηλαδή αυτοί που δεν μιλούν στο έγκλημα κατά του λαού είναι συνένοχοι.

Οι ρασοφόροι που μιλούν και φωνάζουν είναι οι ΑΞΙΟΙ και αυτούς πρέπει ο λαός να βρει. Μήπως πρέπει ο λαός να πάρει ξυράφι και να ξυρίσει τους ανάξιους; Έχει το δικαίωμα της κρίσης αυτής που του το δίνει το ορθόδοξο βάπτισμα, αν και δεν είναι απλά δικαίωμα αλλά υποχρέωση. Κι αν ζητηθούν αποδείξεις...ουυυυυυυ ένα σωρό! Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάς.

Βγήκε το Άγιον Όρος επιτέλους και παραδέχτηκε ότι ζούμε τα έσχατα χρόνια. Έχετε διαβάσει περί των εσχάτων; Αν ναι, να θυμάστε ότι αν ο λαός δεν αδερφωθεί κι αν δεν ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία και να δώσει εντολή κάθαρσης, δικαιοσύνης και ανάστασης θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.... Αν όχι, μελετήστε επειγόντως για να μάθετε γιατί συμβαίνουν τα διάφορα κακά.

Αναζητήστε άξιους ρασοφόρους που
μιλούν την Αλήθεια των πραγμάτων, μόνο έτσι θα ξυπνήσετε και θα αντιληφθείτε το τι πραγματικά συμβαίνει στις μέρες μας.

πηγή afypnisiellinwn.gr
Back To Top