Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..

To φεστιβάλ που δημιουργήθηκε το 2006 αυτή τη χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και η φετεινή ένατη επέτειός του σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών. Το παρακολούθησαν 150.000 άτομα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Η γενιά της Κόλασης 150.000 fans της μουσικής metal συνέρρευσαν στο Clisson (Loire-Atlantique) της Γαλλίας από την Παρασκευή ως και την Κυριακή. Η γαλλική εφημερίδα (Le Figaro 23/06/2014) μεταδίδει πραγματικά αποκαλυπτικές εικόνες.Είναι πλέον μακρυνό παρελθόν η εποχή που το φεστιβάλ του Benjamin Barbaud συγκέντρωνε δια της βίας 400 άτομα σε κλειστό γυμναστήριο στο Clisson.Πρωτοφανή προσέλευση, πολύ πάθος, καυτός ήλιος , αποπνικτική ατμόσφαιρα και ντεκόρ σοφιστικέ στο φετεινό Hellfest.

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή σχεδόν 150.000 φεστιβαλιστές συναθροίστηκαν στην ύπαιθρο του για να απολαύσουν κάποια από τα μυθικά συγκροτήματα που συμμετείχαν αυτήν την χρονιά.Μόνο την Παρασκευή την επονομαζόμενη Γιορτή της Κόλασης παρακολούθησαν 150000 για να δουν από κοντά τα μεγάλα ονόματα τους θρυλικούς Deep Purple και Aerosmith.Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τους 30 βαθμούς που έδειχνε ο υδράργυρος.

Οι οπαδοί της hard-rock απτόητοι με τα συνήθη αξεσουάρ που απαιτεί η περίσταση δερμάτινα, αλυσίδες, σατανικοί κλόουν,. κέρατα βίκινγκς και ατέλειωτη κατανάλωση μπύρας από γιγαντιαίο κέρας.
Στήθηκε ένας ολόκληρος καταυλισμός camping όπου στρατοπεύδευσαν για μερόνυχτα οι λάτρεις της μέταλ.Η πολεμική ιαχή του νεορωμαικού πλήθους ήταν «Libérez l’apéro!».Δωρεάν ποτό.”Εις υγείαν” του Σατανά οι φεστιβαλιστές κατανάλωσαν 700.000 μπύρες…..Το ντεκόρ steam-punk ήταν αντάξιο της Disneyland του Παρισιού.Υπήρξαν ομάδες εθελοντών που εγγυήθηκαν την ασφάλεια και την οργάνωση του φεστιβάλ.


Το Hellfest διέθετε ένα εντυπωσιακό σκηνικό μια σιδεροκατασκευή αλλά και ντεκορ ατμού, άμμος και σκόνη που λεύκανε το χορτάρι και τα πρόσωπα.
Φωτορυθμικά πάνω στους Iron Maiden την « Σιδερένια Παρθένα » με τους πλέον σατανιστικούς στίχους. Το βράδυ της Κυριακής το κλείσιμο είχε τον σταρ τον ζωντανό νεκρό Ozzy Osbourne για να φήσει την ανάμνηση ζωντανή και την προσδοκία σε αδημονία έως την επόμενη χρονιά.


η γενια του Σατανά
....όχι δεν είναι καταυλισμός σύριων προσφύγων, είναι οι πρόσφυγες ικέτιδες του σατανά...

 YΓ. το παρόν άρθρο αφιερώνεται στον κ.Ολάντ στον ψευδεπίγραφο πρόεδρο της Γαλλικής «Δημοκρατίας » που με 13% τελευταίο εκλογικό ποσοστό κυβερνάει τη χώρα του και την ίδια ώρα κατηγορεί τον Πρόεδρο Άσσαντ ως δικτάτορα. Την ώρα που η γενιά του Σατανά κατά χιλιάδες ξεφαντώνει στη Γαλλία και σηκώνει το ομοίωμα του σατανά με το πρόσχημα της πιασάδικης νεολαιίστικης μέταλ, ο πρόεδρος Άσσαντ σηκώνει στο Καλαμούν τον Χριστό.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

πηγή lithosfotos.gr
Back To Top