Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 7 ΔΙΣ !!! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΥΚΛΩΣΕΙ" ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΟ ΑΓΑΙΟΥ ;;;
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ "ΕΜΠΟΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ (όσοι πιάνονται) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ;
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.
ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ (λάθρο)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ;;;
ΤΑ ΝΕΑ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ !!! ΕΠΙΠΕΔΟ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ............    ΑΠΟΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ 7 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !!! ΜΑΛΙΣΤΑ,7 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΤΥΛ ΝΤΟΥΜΠΑΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΧΛΙΔΗ, ΧΡΗΜΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ "ΑΡΧΟΝΤΩΝ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......ΕΙΣΤΕ ;;;  ΑΦΗΣΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ GEEK SEA.Back To Top