Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ..!!!

Άλλο ένα βήμα πραγματοποίησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο να πετύχει τον απόλυτο στόχο της να ελέγχει τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες τεκνοποίησης των ανθρώπων. Η στιγμή που δύο άντρες (!) έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί φόβο για το μέλλον που έρχεται...χθες.

Οι φωτογραφίες της Καναδής φωτογράφου Lindsay Foster είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας, όσων ακόμα επιθυμούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα κόσμο που θα έχει άντρες και γυναίκες, όπως όρισε η φύση.

Ο BJ Barone και ο Frankie Nelson ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον νεογέννητο Milo στις 27 Ιουνίου και αμέσως μετά η φωτογράφος πόσταρε την φωτογραφία των τριών τους στο Facebook. Σε χρόνο μηδέν ήταν χιλιάδες τα «likes» που απέσπασε, ενώ μοιράστηκε περισσότερες από 6.000 φορές. Καταλαβαίνετε πόσο το μη φυσιολογικό έχει παρεισφρήσει στην κοινωνία.
 

 
Ο καθείς στο κρεβάτι του μπορέι να κανει ότι θέλει. Γούστο του και καπέλο του, και δεν μας πέφτει λόγος. Όμως το να μεγαλώσει ένα παιδί σε "παραδοσιακό" φυσιολογικό περιβάλλον μας αφορά όλους. Πιθανότατα οι gay γονείς, να το αγαπάνε το παιδί, δεν αντιλέγουμε. Δεν είναι όμως τα πρότυπα που πρέπει να έχει. Κατά βάσην ούτε δικιά τους ευθυνη είναι αυτός ο παραλογισμός που συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη πλην Ρωσίας λόγω Β.Πούτιν και μερικών ακόμα χωρών που κρατάνε ψηλά τη σημαία της λογικής (δεν αναφερόμαστε σε ισλαμιστικές χώρες παλαβών τακφιριστών που ζητούν το θάνατο των gay).

Εν τω μεταξύ αυθυποβάλονται και οι δυο αφού έιναι ημίγυμνοι στο μαιευτήριο, όπως θα ήταν και μια αληθινή μητέρα!

Είναι αποκλειστική ευθύνη των νεοταξίτικων κέντρων εξουσίας που εδράζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και στο City του Λονδίνου και επιδιώκουν την δημιουργία ενός πολύχρωμου μαζάνθρωπου, χωρίς έθνος, θρησκεία, οικογενεια, και τώρα φύλο, ώστε να είναι απόλυτα ελεγξιμος, υπάκουος και προπαντός χαμηλής νοημοσύνης. Η ΝΤΠ επιδιώκει την μειωση του πληθυσμού και τον έλεγχο των γεννήσεων.

Εάν όλοι πειστούν να ζουν "παρα φύσιν" τότε τα παιδιά θα γενιούνται υπό έλεγχο, μόνο σε εργαστήρια, και θα μεγαλώνουν όπως θέλουν αυτοί.

πηγή aoratopedio.gr
Back To Top