Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ - ΔΕΗ: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;;; ΠΕΘΑΝΕΣ....
Τετραπληγική Χανιώτισσα, πέθανε σήμερα το μεσημέρι από ανακοπή καρδιάς, μία ώρα αφού η ΔΕΗ της είχε κόψει το ρεύμα λόγω χρέους κι ενώ, όπως λένε οι γιοι στο zarpa.gr, χρειαζόταν

την υποστήριξη τριών μηχανημάτων επί 24ωρου βάσεως (φώτο).

Η κατάσταση της 56χρονης Ευτυχίας Ποποδάκη, είχε συγκινήσει την τοπική κοινωνία τον περασμένο Μάρτιο, όταν η ίδια με επιστολή είχε κάνει γνωστό ότι ο ΟΓΑ της είχε κόψει την σύνταξη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να πληρώσει ούτε τη θεραπεία της.

Δυστυχώς, οι φόβοι της σήμερα επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο αφού λόγω χρέους, o ΔΕΔΔΗΕ, προχώρησε σε διακοπή παροχής ρεύματος. Οι συγγενείς της 56χρονης που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τι συνέβη κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου. “Χρωστούσε μόνο το χαράτσι κι έναν λογαριασμό. Η ΔΕΗ ήταν ενήμερη για την κατάστασή της, εδώ και χρόνια. Πάντα μας ενημέρωναν ακόμα και για διακοπή ρεύματος” λέει ο γιος της Ανδρέας “Όπως βλέπετε, το ρολόι είναι ακριβώς δίπλα στο παράθυρο. Ο υπάλληλος που έκοψε το ρεύμα, δεν άκουσε τους συναγερμούς από τα μηχανήματα που χτυπούσαν όλα μαζί;” αναρρωτιέται.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 56χρονης αναμένεται να προσδιορίσει η νεκροψία-νεκροτομή.


πηγή thilia.gr
Back To Top