Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ: ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ...ΝΤΙΣΚΟ..!!!

Ένας νεαρός Βρετανός αναστάτωσε με τα καμώματά του τα Μάλια, όταν την περασμένη Κυριακή το πρωί, εισέβαλε στην κεντρική εκκλησία ημίγυμνος και άρχισε να χορεύει… ντίσκο!…
Εμβρόντητοι οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, αλλά και οι ιερείς, δεν πίστευαν στα μάτια τους την ενέργεια του μαύρου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, ξεγυμνώθηκε και μπήκε στο ναό!

Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην “Πατρίς” αναφέρει πως λίγο πριν την εισβολη, κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα, του είπαν ότι η εκκλησία ειναι ντισκοτεκ.
“Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναου. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μεσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερεας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία”, αναφέρει ο π. Εμμανουήλ.


πηγή makeleio.gr
Back To Top