Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΠΟΡΝΕΣ" ΤΟΥ MEGA

Tουλάχιστον 16 Παλαιστίνιοι, μεταξύ τους και 7 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην ανεξήγητη επίθεση του Ισραηλινού στρατού σε σχολείο-καταυλισμό των Ηνωμένων Εθνών στη Γάζα...

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. Για «φριχτή σφαγή και τεράστιο έγκλημα πολέμου» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Χαμάς απειλώντας το Ισραήλ με σοβαρά αντίποινα. Από τη μεριά του το Ισραήλ υποστηρίζει ότι απάντησε στα πυρά που δέχτηκε και ότι είχε προειδοποιήσει για την εκκένωση του σχολείου.

Αλλά στο MEGA όλα είναι αλλιώς...

Iδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η κάλυψη του βομβαρδισμού (που κατήγγειλε ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ) από το «Μεγάλο κανάλι». Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού επέλεξαν να ασχοληθούν περισσότερο με την άποψη της Ισραηλινής πλευράς και πέρασαν εμφατικό crawl στο κάτω μέρος της οθόνης με τίτλο «Η Χαμάς χτύπησε σχολείο του ΟΗΕ στη ΓΑΖΑ».

Το Mega, αποτελεί μία από τις πιο επιθετικές και δόλιες «ομάδες κρούσης» του καθεστωτικού δωσιλογισμού.
Το Mega είναι ο μεγάλος και κεντρικός φακός μέσα από τον οποίο καθρεφτίζεται, πιο μακάβρια, ο ολοκληρωτισμός των ισχυρών ελίτ εξουσίας, συνακόλουθα και ο ολοκληρωτισμός της σήψης του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των «εκτελεστών» μπράβων του, δηλαδή των δημοσιογράφων.
Εδώ γιγαντώνεται και χρωματίζεται έντονα, με όλα τα χρώματα της ίριδας, η καθεστωτική αθλιότητα... και αναισχυντία, οι ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ του κόσμου του θεάματος και των «μπράβων» του.


πηγή greki-gr.
attikanea.gr
Back To Top