Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Με οδυνηρή έκπληξη διαβάσαμε την «άχρωμη», (το λιγότερο που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε), ανακοίνωση της ιεράς συνόδου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ειλικρινά το πολιτικό κατεστημένο που κατέστρεψε αυτή την δύσμοιρη χώρα δεν θα έβρισκε καλύτερο «σπόνσορα» από την σημερινή ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδας, στον ανελέητο πόλεμο που έχει εδώ και καιρό εξαπολύσει κατά της Ορθοδοξίας υπακούοντας
στις εντολές των αφεντάδων του της Νέας Τάξης.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες δεκάδων Μητροπολιτών και ιεραρχών, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος υποστηρίζει ότι το νομοσχέδιο-έκτρωμα προστατεύει την κοινωνική ειρήνη και αρκείται σε κάποιες παρατηρήσεις.
Στην «χλιαρή» αυτή ανακοίνωση για το αντιρατσιστικό, η Ιερά Σύνοδος επαναλαμβάνει τα αυτονόητα και μάλιστα με «ευγενικό» τρόπο μήπως και «ενοχληθούν» οι εθνοκτόνοι και ορθοδοξοκτόνοι κυβερνώντες, για την αναγνώριση της γενοκτονίας των χριστιανών της Μικράς Ασίας. Το «δόλωμα» που έχουν βάλει με πονηρό τρόπο αυτοί που συνέταξαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, έσπευσε να το αρπάξει και να το προβάλλει σαν κύριο θέμα του νομοσχεδίου η ίδια η Ιερά Σύνοδος. Έδωσε έμφαση με πολύ πονηρό τρόπο σε αυτό στο σημείο για να μην αναφερθεί καθόλου για όλα τα άλλα που προβλέπονται με αυτό το νομοσχέδιο που αν επαληθευτούν, (ω μη γένοιτο), αύριο θα κλείνουν στην φυλακή όσους πάσχουν από ομοφοβία, δηλαδή όσους… διαβάζουν και κηρύττουν την Αγία Γραφή. Αλήθεια κύριοι ιεράρχες, όταν ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα καταργήσετε το κεφάλαιο της Βίβλου που αναφέρεται π.χ. στα… Σόδομα και στα Γόμορρα, γιατί θα είναι παράνομο ; Θα πάψετε να αναφέρεστε στις δαιμονικές διαστροφές της ανθρώπινης φύσης που έχει καταδικάσει η διδασκαλία που υποτίθεται πως πρέπει να κηρύττετε ; Θα συναινέσετε να κλεινονται στην φυλακή όσοι αναφέρονται στην υπεράσπιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας μας, όσοι ακόμα χαρακτηρίζουν λαθρομετανάστες τους χιλιάδες μουσουλμάνους που εισβάλουν καθημερινά στην χώρα μας βάσει οργανωμένου σχεδίου καταστροφής του ελληνισμού και της ορθόδοξης παράδοσης μας ;

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Η θρησκευτική ιεραρχία, (πλην κάποιων φωτεινών και αξιοθαύμαστων εξαιρέσεων), χέρι χέρι με το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, βαδίζουν πλέον μαζί σφιχταγκαλιασμένοι για την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων», είχε πει προφητικά πριν από δυόμισι αιώνες περίπου ο Κοσμάς ο Αιτωλός, που αυτές τις μέρες γιορτάσαμε την μνήμη του και σήμερα επαληθεύονται με τόσο τραγικό τρόπο τα λόγια του. Ιεράρχες που επιδίδονται σε ανίερες συνάξεις, σε σκανδαλώδεις συμπροσευχές, συμπράττουν με ένα νεοταξικό καθεστώς κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στο μεγάλο έγκλημα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που δεν έχει παρόμοιο του στην ιστορία αυτού του τόπου.

Αλήθεια τι έχουμε πια να περιμένουμε από όλους αυτούς που με «ένδυμα ποιμένος» έχουν γίνει ένα και το αυτό με την μασονία της Νέας Τάξης που κυβερνά με δικτατορικό τρόπο την χώρα, κουρελιάζοντας το σύνταγμα, καταπατώντας με δικτατορικό τρόπο όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα αυτού του λαού, πυρπολώντας τον κοινωνικό ιστό, στέλλοντας τη νεολαία σε οδυνηρή εξορία σε άλλες χώρες και κατεδαφίζοντας ότι ιερό και όσιο κράτησε τον ελληνισμό εν ζωή επί τόσους αιώνες! Το επόμενο βήμα τους θα είναι αύριο να ευλογούν γάμους ομοφυλοφίλων, κατάργηση του μυστηρίου του γάμου, ανοχή στις εκτρώσεις και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί χάριν της «προόδου» και της «εξέλιξης» τους!

«Ἴδετε ὅτι ἐκτετύφλωνται πάντες, οὐκ ἔγνωσαν φρονῆσαι, πάντες κύνες ἐνεοί, οὐ δυνήσονται ὑλακτεῖν, ἐνυπνιαζόμενοι κοίτην, φιλοῦντες νυστάξαι» (Ἡσ. νστ´ 10).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Είναι να θλίβεται και να εξοργίζεται κανείς όταν βλέπει να βγαίνει ένα τέτοιο ανακοινωθέν από τα στόματα κάποιων λεγόμενων ιεραρχών που εμφανίζονται να εκπροσωπούν την ...εκκλησία του Χριστού.
Αντί, η ιερά σύνοδος να αποκηρύξει επίσημα και δημόσια τη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ αυτή κυβέρνηση που έκατσε στο σβέρκο του λαού με τα Ψέμματα και με το Στανιό και διέλυσε και καταγκρέμισε όλα τα ιερά και όλα τα όσια του Γένους των Ελλήνων, μέχρι και αυτή την αργία της Κυριακής ημέρας, προκλητικά και αναίσχυντα, χωρίς να βγάλουν άχνα αυτοί οι ρασοφόροι που μας παριστάνουν και τους Στρατηγούς, αλλά εξαφάνισαν ακόμα και τα στοιχειώδη εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα του Ελληνικού λαού, αυτοί συμμετέχουν και συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του καταστροφικού έργου της και στην ολοκληρωτική κονιορτοποίησι των πάντων.
Μα καλά, δεν φοβούνται την οργή Του Παντοκράτορος Κυρίου;

Ιδού και η παράφρων ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, που ικανοποίησε πλήρως τους ΝΑΖΗΔΕΣ κυβερνήτες μας:  ΕΔΩ


 
Πηγή: apotixisi.gr

Σημείωση: Η άσκηση του κριτικού ελέγχου είναι υποχρέωση του κάθε χριστιανού ακόμη κι όταν αυτή αφορά την ιεραρχία.
Back To Top