Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

ΕΛΕΟΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ MISTER TSIPRA;

Όταν ήταν μικρός, ο mister Tsipras ήταν στην ΚΝΕ είχε για Θεό του τον… Στάλιν. Τώρα που μεγάλωσε, ανακάλυψε και τον κανονικό Θεό. Όχι, δεν έγινε ξαφνικά θρήσκος, αλλά να, τα ψηφαλάκια βλέπετε μέχρι και στο Άγιον Όρος σε οδηγούν! Μάλιστα…
Και στο Άγιον Όρος, λοιπόν, έφτασε η χάρη του mister Tsipra, για διήμερη επίσκεψη! Κι έκανε και… ευλαβείς δηλώσεις ο άθεος κομμουνιστής: «Λένε πολλοί ότι όποιος δεν έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος αδικεί τον εαυτό του. Εμείς λοιπόν επειδή δεν θα θέλαμε να είμαστε άλλο αδικημένοι, ήρθαμε στο Άγιον Όρος και θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκλησή σας αλλά και για τη θερμή υποδοχή σας. Πιστεύουμε ότι η ελληνική πολιτεία έχει χρέος να προστατεύσει αυτή την πολιτιστική κληρονομιά. Ο ειλικρινής σεβασμός με τον οποίο προσεγγίζουμε την ιστορία σας μας οδηγεί την διάθεση να είμαστε αρωγοί στις ανάγκες της ιεράς σας κοινότητας, από όποια θέση ο ελληνικός λαός επιλέξει να έχουμε ευθύνη στο απώτερο μέλλον». 
Τι άλλο θα μας επιφυλάσσει το μέλλον με τον mister Tsipra; Άγνωστο μέχρι που θα φτάσει για να γίνει πρωθυπουργός. Μέχρι και σε ρόλο… ολίγον εθνικιστή (τουρκοφάγου, σκοπιανοφάγου, αλβανοφάγου κ.τ.λ.) μπορεί να τον δούμε..!!!

πηγή ethnikismos.net

Back To Top