Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Ο «Σατανικός Ναός της Νέας Υόρκης» σχεδιάζει να μοιράσει "θρησκευτικό εκπαιδευτικό" υλικό σε παιδιά δημόσιων σχολείων, σύμφωνα με διάφορες αναφορές που δημοσιεύθηκαν.

Το υλικό, το οποίο περιλαμβάνει χρωματιστά βιβλιαράκια δραστηριοτήτων για παιδιά με τίτλο, «Το Μεγάλο Σατανικό Παιδικό Βιβλίο Δραστηριοτήτων», θα διανεμηθεί τους επόμενους μήνες. Αλλά η ομάδα των σατανιστών επιμένει ότι δεν απευθύνεται στην πραγματικότητα στο να στρατολογήσει παιδιά στον σατανισμό μέσα από τα σχολεία
Η σχολική διεύθυνση της Orange County της Φλόριντα δεν έχει λάβει επίσημο αίτημα από το «ναό», αλλά η διεύθυνση του σχολείου λέει ότι διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει κάθε υλικό. Η Σχολική Διεύθυνση της Orange County αποφάνθηκε ότι χριστιανικές ομάδες μπορούν να διανέμουν Βίβλους και άλλο θρησκευτικό υλικό στα δημόσια σχολεία της περιφέρειάς τους. Σε απάντηση, μια ομάδα αθεϊστών που ονομάζεται «Κεντρική Κοινότητα Ελεύθερης Σκέψης Φλόριντα» αποφάσισε να αφήσει τα δικά της φυλλάδια για τα παιδιά.
Τα φυλλάδια με τίτλους: όπως "Ο Ιησούς είναι Νεκρός" και "Γιατί Δεν Είμαι Μουσουλμάνος," γρήγορα απαγορεύτηκαν.
Αλλά αφότου η ομάδα «Ελευθερία Από Θρησκεία» με έδρα τοWisconsin, και το τοπικό παράρτημα, την «Κοινότητα Ελεύθερης Σκέψης», κατέθεσαν μήνυση παραπονούμενες για «διακρίσεις», η Σχολική Διεύθυνση υποχώρησε και είπε ότι θα επιτρέψει υλικά από όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των αθεϊστών, στα γυμνάσια της. Ο «Σατανικός Ναός», μια σχετικά νέα ομάδα που υποστηρίζει την «κοινωνική δικαιοσύνη» και πιστεύει ότι ο Σατανάς είναι ο «αιώνιος επαναστάτης ενάντια στον ύψιστο τύραννο», σύμφωνα με την Orlando Sentinel, θέλει να δώσει το υλικό που περιλαμβάνει πληροφορίες για τους μαθητές για την προστασία τους από τη σωματική τιμωρία στο σχολείο.
Όπως και η «Κοινότητα της Ελεύθερης Σκέψης», η σατανιστική ομάδα έχει δηλώσει ότι τα δημόσια σχολεία δεν πρέπει να είναι ένα φόρουμ για «θρησκευτική στρατολόγηση».


Πηγή: lithosfotos.gr
Back To Top