Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ «ΤΖΙΧΑΝΤ»! Τις τελευταίες ώρες μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στην Κομοτηνή αλλά και σε άλλες περιοχές της Θράκης με τις μουσουλμανικές νεολαίες να μαζεύονται στα γραφεία των οργανώσεών τους .

Στις μουσουλμανικές κοινότητες που βρίσκονται σε εγρήγορση εδώ και μέρες έκαναν την εμφάνισή τους Τούρκοι αξιωματούχοι που συνομίλησαν με τους νέους και τους ζήτησαν να επιδείξουν θάρρος και να προστατεύουν τα ιδεώδη τους.
Μάλιστα τους επεσήμαναν για άλλη μια φορά ότι όσο υπάρχει το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή τότε να νιώθουν ασφάλεια και υπεροχή.
Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους νεαρούς να εγγράφονται σε λίστες εκπαίδευσης οι οποίοι με αριθμό και καρτέλα θα εκπαιδευτούν πνευματικά και πολεμικά με ότι αυτό συνεπάγεται σε ειδικά στρατόπεδα που θα τους υποδείξουν οι ανώτεροι τους.
Ο στόχος των εκπαιδεύσεων αυτών είναι «να μεταφέρουν την δύναμη του πνεύματος που τους δωρίζει η θρησκεία τους και στο σώμα ώστε να υπάρχει αρμονία για την εκπλήρωση των σκοπών τους όταν χρειαστεί να προστατεύσουν την μοναδικότητα τους .»

 
Πηγή: hellasforce.com
Back To Top