Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: "ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ".

Κάθε μουσουλμάνος στη Δύση πρέπει να βγει από το σπίτι του, να βρει έναν σταυροφόρο (εννοεί χριστιανό) και να τον σκοτώσει» σημειώνουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στη νέα online έκδοση του περιοδικού τους, Dabiq.

Με αυτόν τον τρόπο καλεί το Ισλαμικό Κράτος, τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου να βγουν και να κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες και να δολοφονήσουν ανθρώπους.

Σύμφωνα με το άρθρο θα πρέπει να γίνουν επιθέσεις σε όλες τις χώρες που δήλωσαν συμμετοχή στη συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, ωστόσο τους κατευθύνει ιδιαίτερα προς τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Βρετανία, την Αυστραλία και την γερμανία.

«Όσο μικρότερη είναι η ομάδα που θα πραγματοποιήσει την επίθεση τόσο καλύτερα θα είναι, γιατί θα είναι δυσκολότερο να τους εντοπίσουν οι αρχές. Δεν πρέπει να αγοράζεται σύνθετα και περίεργα υλικά για τις επιθέσεις και να μην μιλάτε με ανθρώπους που δεν έχουν ψυχική δύναμη. Αφεθείτε στον Αλλάχ και μαχαιρώστε τον χριστιανό» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο άρθρο.


ΠΗΓΗ
Back To Top