Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ


fagwmara
Δεν είναι μόνο τα μάρμαρα του Παρθενώνα και η Αμφίπολη αλλά χιλιάδες επί χιλιάδων ελληνικά ευρήματα που έχουν κλαπεί, καταστραφεί ή αποκρύβονται. Κατά καιρούς βέβαια πετιούνται ορισμένα ψίχουλα, προκειμένου να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε και να μας κρατάει ήρεμους, ξεχνώντας το υπόλοιπο 99% των αδικιών και της διαστρέβλωσης της αλήθειας για την πραγματική ιστορία των Ελλήνων.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις γύρω γειτονικές χώρες, στις οποίες έχουν δώσει μια ψεύτικη ιστορία και παχυλές υποσχέσεις για επέκταση των συνόρων τους (Αλβανία, Σκόπια κτλ.), έτσι ώστε οι κάτοικοι των Βαλκανίων να φαγώνονται και να μην αντιμετωπίζουν ενωμένοι την έλευση των παγκόσμιων δανειστών.
Μέσα σε αυτό το κλίμα οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα αδυνατούν να συνεννοηθούν στο ελάχιστο, με σκοπό να αναγνωστούν προσεκτικά οι συγκυρίες και να θωρακιστεί η χώρα εμπρός στην δημιουργηθείσα, από ισλαμιστές μισθοφόρους της Δύσης, ένταση στην Μέση Ανατολή, την οποία η Τουρκία κατά τα φαινόμενα επιδιώκει να εξαπλώσει σε Κύπρο και Αιγαίο. Για αυτό υπάρχουν τα κόμματα άλλωστε για να χωρίζουν.
Έτσι δείχνουν τα πράγματα ότι θα πορευθούμε μέχρι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου και θα κριθεί αν θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές ή όχι.


ΠΗΓΗ
Back To Top