Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΝΕΤΑΙ!!!

Ο Μεγάλος νεκρός φωνάζει μέσα από τον τάφο η Ελλάδα δεν πουλιέται και δεν αποτεφρώνεται…
-Ακούτε εσείς ωρέ Νεοέλληνες…


-Φέτος τα κάλαντα θα σας τα πω εγώ με το ¨μυστικό της ιδιότητας¨ μου.
- τα ξερά οστά μου θα μιλήσουν… και αλλοίμονο σε αυτούς που θέλησαν να ¨αποτεφρώσουν¨ την Μακεδονίτισσα Ελληνική Γη.
«Τὰ ὀστᾶ τὰ ξηρά» , λέει, «ἀκούσατε λόγον Κυρίου…»
(Ἰεζ. 37,4) .

Καὶ νά, γίνεται σεισμός, τὰ ἀναρίθμητα ἐκεῖνα σκορπισμένα ὀστᾶ τρίζουν, τρέχουν τὸ ἕνα πρὸς τὸ ἄλλο, συναρμολογοῦνται σὲ σκελετούς, φυτρώνουν πάνω τους σάρκες καὶ νεῦρα καὶκαλύπτονται μὲ δέρμα.
Τώρα ὅλη ἡ πεδιάδα γέμισε ἀπὸ σώματα, ἀλλὰ πτώματα, δίχως πνεῦμα.
Κατ᾿ ἐντολὴν τοῦ Κυρίου ὁ προφήτης κηρύττει πάλι, καὶ τότε ἔρχεται πνεῦμα, τὰ πτώματα ζωντανεύουν, κινοῦνται, σηκώνονται καὶ παρατάσσονται ὄρθια, σχηματίζουν στρατιές.
Τὸ θαυμάσιο αὐτὸ ὅραμα μᾶς δίνει μιὰ εἰκόνα τῆς μελλοντικῆς ἀναστάσεως τῶν νεκρῶν
Να γιατί θέλουν να αποτεφρώνουν τους Έλληνες… γιατί φοβούνται την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
¨Η αποτέφρωση αποτελεί τη διαδικασία καύσης της σορού των νεκρών.
¨ Στην Ελλάδα το θέμα τέθηκε για πρώτη φορά το 1987, όταν απεστάλει σχετική επιστολή στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το 2006, επιτράπηκε και στην Ελλάδα με την ψήφιση σχετικού νόμου (3448/2006, άρθρο 35) η αποτέφρωση σε όσους το επιτρέπουν οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις . Εντούτοις δεν έχει προχωρήσει η υλοποίηση αυτής της νομικής πρόβλεψης καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της χωροθέτησης.¨
Και η ¨λύση¨ της χωροθέτησης¨ της καύσης των νεκρών βρέθηκε στον λόφο της Καστά που βοά…
¨κάτω τα ξερά σας απ την Μακεδονίτισσα Ελλάδα και τους Έλληνες¨.
Η Ελληνική ιστορία δεν ¨αποτεφρώνεται¨, ακριβώς γιατί το DNA του Έλληνα είναι αναμεμιγμένο με το αιματοποτισμένο χώμα αυτής της μαρτυρικής γης.
¨Σύμφωνα με την επικαιρότητα σε βάθος 1,60μ. από τους σωζόμενους λίθους του δαπέδου, αποκαλύφθηκε μεγάλος κιβωτιόσχημος τάφος με διάσπαρτα, σιδερένια και χάλκινα καρφιά, καθώς και οστέινα και γυάλινα διακοσμητικά στοιχεία φερέτρου, μέσα και έξω από τον οποίο εντοπίσθηκαν οστά.
Εντός του τάφου δημιουργήθηκε μια επιμήκης βάθυνση πλάτους 0,54μ.και μήκους 2,35μ.
Πρόκειται για τη θέση στην οποία τοποθετήθηκε ξύλινο φέρετρο. Βρέθηκαν, διάσπαρτα, σιδερένια και χάλκινα καρφιά, καθώς και οστέινα και γυάλινα διακοσμητικά στοιχεία του φερέτρου. Επισημαίνεται ότι το συνολικό ύψος του τρίτου θαλάμου από την κορυφή της θόλου έως τον πυθμένα του τάφου είναι 8,90μ.
Εντός και εκτός του τάφου, βρέθηκε ο σκελετός του νεκρού. Είναι προφανές ότι το ανθρωπολογικό υλικό θα εξεταστεί από ειδικούς επιστήμονες. Είναι, εξίσου, προφανές ότι θα γίνουν όλες οι έρευνες τις οποίες απαιτεί η σύγχρονη επιστήμη.¨
Επίσης σύμφωνα με την επικεφαλής της ανασκαφής, Κατερίνα Περιστέρη, ο τάφος ανήκει σε επιφανή Μακεδόνα στρατιωτικό.
Από εδώ και πέρα οι απανταχού Έλληνες έχουν δικαίωμα στην αλήθεια…
Και βέβαια όπως μας λέτε ο ¨νεκρός¨ είναι οικουμενικός γιατί απετέλεσε όργανο της Οικονομίας του ΘΕΟΥ( βλ όραμα προφήτη Δανιήλ περί του Βασιλιά των Ελλήνων) και χάραξε τα σύνορα μέσα στα οποία ήλθε το ΦΩΣ του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού).
Και τώρα σκοταδόψυχοι της αντίχριστης παγκοσμιοποίησης, είναι δυνατόν να αποτεφρώσετε με ¨μνημόνια και δυσβάστακτα βάρη¨ την Ελληνική Ψυχή;
¨ όσο θα υπάρχουν τα ξερά οστά των Ηρώων και Μαρτύρων προγόνων μας ανάμεσα στις ξερολιθιές αυτού του Μεσογειακού Περιβολιού δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτε¨
¨ δεν βλέπεται τόσα στρατηγικά πυρηνικά βγήκαν στο σεργιάνι¨
¨μόνο ένα θα κατορθώσετε, να αποτεφρωθείτε με το μελλοντικό πυρηνικό ολοκαύτωμα που έρχεται πάνω στους εργάτες της αμαρτίας¨ .


Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςΠΗΓΗ
Back To Top