Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
Το είδαμε να συμβαίνει στη χώρα μας το βλέπουμε να συμβαίνει κι εναντίον των Τούρκων που πλέον έχουν μπει στο στόχαστρο των επικυρίαρχων.
Γελοιογραφία σε

σχολικό βιβλίο δείχνει ένα σκυλόσπιτο πάνω στο οποίο ως όνομα του σκύλου αναγράφει «ERDOGAN » . Το συγκεκριμένο σκίτσο έγινε αιτία να κληθεί ο Γερμανός Πρέσβης στην Τουρκία για να δεχθεί παρατηρήσεις. Το είχε πρωτοδημοσιεύσει Γερμανική εφημερίδα και φέτος εντάχθηκε και σε σχολικό βιβλίο.

Μπορείτε να φαναταστείτε τι θα συνέβαινε αν στο σπιτάκι του σκύλου έγραφε NETANYAHU;
Προχθές στην Ελλάδα ... έγινε είδηση και κινητοποιήθηκαν όλα τα κόμματα ..επειδή κάποιος έγραψε με σπρέι πάνω στα μπετά ενός μνημείου του Ολοκαυτώματος. Τα αρχικά μίας εθνικιστικής δήθεν οργάνωσης κι ένας μαίανδρος.


 Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ζήτησε αμέσως από την πολιτεία την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ιερού μνημείου! Άραγε θα μας βάλουν να πληρώνουμε και 3 οχτάωρες βάρδιες να προσέχουν μερικά μπετά;
Οι αρχηγοί όλων των κομμάτων έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις ... για το "τεράστιο" αυτό συμβάν που συγκλόνισε τους δημοσιογράφους της κρατικής ΝΕΡΙΤ.
Υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να συλληφθούν οι υπαίτιοι αυτού του «αποτρόπαιου» εγκλήματος! Όταν ένα γελοίο καρναβάλι του Μπουτάρη κατέθεσε στεφάνι σε μνημείο του Ολοκαυτώματος... δεν ενοχλήθηκε κανείς. Δεν θεωρήθηκε γελοιοποίηση γιατί η σκόπιμη προώθηση της ομοφυλοφιλίας είναι μέσα στην ατζέντα ...άρα σωπαίνουμε άπαντες.


ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκαναν τέτοιες άμεσες και φλογερές δηλώσεις όταν οι πράκτορες του σιωνισμού βρώμιζαν Αρχαιολογικούς Χώρους, βεβήλωναν θρησκευτικούς χώρους και κατέστρεφαν τις υποδομές στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.
Η Αθήνα που μετατράπηκε στην πιο άσχημη και πιο βρώμικη πόλη του Τρίτου Κόσμου ... καλείται να προστατεύσει με ευλάβεια τα μπετά του μνημείου του Ολοκαυτώματος.
Άλλωστε ...όταν πάτησε πόδι στην Αθήνα ο πρώτος Rothschild το 1847 παρακαλώ, ... και πάλι οι Αθηναίοι ένιωσαν τη μπότα του σιωνισμού στο σβέρκο τους. Από τα πρώτα χρόνια της «απελευθέρωσης» ... η «Ελληνική» κυβέρνηση του Όθωνα και των ξένων κομμάτων... έλαβε το μήνυμα με οδυνηρό τρόπο.


Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν τη δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επίτιμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημίωσης και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά.
Back To Top