Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: "ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"7 στους 10 νέους δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν χωρίς την βοήθεια της Οικογένειας, στην Ελλάδα του μνημονίου!
Καταλάβατε την φράση της έρευνας; Δεν θα ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ. Δεν μιλά για καλοπέραση αλλά για επιβίωση, που δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την Ελληνική Οικογένεια.
500,000 Έλληνες, σιτίζονται ή βοηθούνται τακτικά και περιστασιακά στα συσσίτια της Εκκλησίας. Της Ορθόδοξης, Ελληνικής εκκλησίας. Αντιλαμβάνεστε το νούμερο; Μισό εκ. Έλληνες, πενταπλάσιος αριθμός από ότι το 2009.
Οικογένεια και Θρησκεία, είναι οι δύο θεσμοί, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που κρατούν όρθια την Πατρίδα απέναντι στην εθνοκτόνο πολιτική.

Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, απέναντι στην εθνοκτόνο πολιτική που εξύφανε ένας θεσμός απάτριδων.
 
Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, το τρίπτυχο που κακοποιήθηκε από τους ανθέλληνες, για να εκχωρήσουν κομμάτια του Ελληνισμού στα αφεντικά και χρηματοδότες τους. 
Ποιό είναι το μοναδικό ανάχωμα απέναντι στον άπατρι απατεώνα που πουλά Ελλάδα, κοινωνία και γειτονιά για να γεμίσει την κοιλάρα και τους λογαριασμούς του; Μα φυσικά ο άδολος πατριώτης. Αυτός που θα σηκώσει ανάστημα και θα πει: Όχι, δεν θέλω την μίζα σου. Δεν πουλάω την πατρίδα μου, τον συμπολίτη μου, τα παιδιά μας!
Και έρχονται τώρα τα γεγονότα μέσα στο άθλιο δημιούργημα πατριδοκάπηλων και απάτριδων για να τους ισοπεδώσουν. 
 
Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια απέναντι στους σχεδιασμούς του ντόπιου απατεώνα και του παγκόσμιου τοκογλύφου. Οχι μόνον τώρα, αλλά πάντα! Διότι μιλάμε για την Ελληνική πατρίδα, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική οικογένεια, το αιώνιο ανάχωμα στον Αττίλα, τον Ούνο, τον ιμπεριαλιστή, το Vulture Fund.
Ο Ελληνισμός σφυρηλάτησε τον κώδικα του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού που ενέπνευσε το δίκαιο, την αλληλεγγύη, την αντίσταση των Γηγενών της Μητέρας Γης απέναντι στους εισβολείς, τους απατεώνες, τους γενοκτόνους.
Το μετερίζι του Γεωργού που τιμούσε το κομμάτι της Γης με θρησκευτική ευλάβεια και έφτιαχνε πολιτισμούς, απέναντι στον λύκο της Εργενεκόν και τον Ούνο «Άρειο» που θεωρούσε ότι η Μητέρα Γη του ανήκει.
Τον Ελληνισμό που για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους δημιούργησε την έννοια του Δικαίου, ως ασπίδα στην ασυδοσία του Ισχυρού. Που για πρώτη φορά εισήγαγε την προστασία του κοινωνικά αδύναμου, της γυναίκας, του παιδιού, προστασία που ακόμα και σήμερα διαχωρίζει τον πολιτισμό από την βαρβαρότητα. Σήμερα που οι Σόιμπλε και οι Εμίρηδες σκοτώνουν τον φτωχό, ακρωτηριάζουν τον αδύναμο, πωλούν γυναίκες και παιδιά στα σκλαβοπάζαρα.
 
Για αυτή την Πατρίδα μιλάμε. Πατρίδα που σκεπάζει κάθε ψυχή που διψά για δικαιοσύνη και λευτεριά.
 
Για αυτή την Θρησκεία μιλάμε. Την σμιλεμένη με το Ελληνικό πνεύμα Ορθόδοξη Πίστη. Αυτή που κάλεσε με τον λόγο, όχι με το ξίφος. Που μοίρασε ευλογία όχι ευλογιά στους λαούς για να προσηλυτίσει. Αυτή που είπε για την Αληθεια που θα μας απελευθερώσει, όταν οι άλλοι υποδούλωναν με το ψέμμα.
 
Για αυτή την Οικογένεια μιλάμε. Την Ελληνική. Την οικογένεια που αγκάλιαζε τους ήρωες και εξοστράκιζε τους προδότες με το «‘Η ταν ή επι τας». Την οικογένεια του Ζαλόγγου, των κρυφών σχολιών και της Αντίστασης. Την μάνα ως Γοργώ, ως Δέσπω, ως Λέλα Καραγιάννη που γεννούσε Λεωνίδες. Όχι την μπάσταρδη, κοτζαμπάσικη, γερμανοπροσκυνημένη που γεννούσε δοσιλόγους, διαχρονικά τσιράκια των κατακτητών.
Την Ελληνική οικογένεια που σήμερα, εξασφαλίζει την επιβίωση του Έθνους απέναντι σε ένα εθνοκτόνο κράτος.
 
Τι σύμπτωση που όλοι αυτοί βίασαν το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» με τον δικό τους τρόπο... Ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να τρέμουν. 
 
Αυτό που όλοι εμείς οφείλουμε να προασπίσουμε, αυτό που πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε ως μοναδική λύση για την Ελλάδα, ως μοναδική ελπίδα για την ανθρωπότητα.
 
Καλή Λευτεριά.
 
Back To Top