Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΙΕΡΕΣ" ΚΟΥΚΛΕΣ...

Το έχουμε ξαναγράψει: Ένας τρόπος αντιχριστιανικού αγώνα είναι και ο εξευτελισμός των ιερών και οσίων της πίστεως μας. Ευτελίζοντας τα ιερά πρόσωπα υποβαθμίζουν την αξία τους και έτσι
είναι εύκολο να παραμεριστούν! Ως και σε παιδικές κούκλες "μεταμόρφωσαν" τον Χριστό και την Παναγία μας! Οι αγαπημένες κούκλες των παιδιών "Μπάρμπι" "μεταμορφώθηκε" σε Παναγία και ο ¨Μπεν" σε Χριστό! Την αισχρή και ανίερη αυτή ιδέα είχε ένας επιχειρηματίας στην Αργεντινή, η οποία ξεσήκωσε σάλο από τις θρησκευτικές οργανώσεις της χώρας του. Παρ' όλα αυτά όμως, οι βλάσφημες κούκλες κατάκλεισαν τα καταστήματα και έγιναν ανάρπαστες. Ταυτόχρονα διοργάνωσαν και έκθεση "ιερών κουκλών" στο Μπουένος Άιρες, όπου εκτέθηκαν κούκλες με τις μορφές ιερών προσώπων και άλλων θρησκειών, ο Βούδας, η θεά Κάλι των ινδουιστών και η Παρθένος της Γουαδελούπης, προστάτιδα των Μεξικανών, ήταν μεταξύ των 33 έργων της Μαριανέλα και του Πούλ των δύο καλλιτεχνών από το Ροσάριο, που εμπνεύστηκαν από την Μπάρμπι και τον σύντροφό της τον Κεν, για να παρουσιάσουν τις "κούκλες - θεότητες". 
(Πηγή: Τα Νέα).

Είναι ευνόητο πως είναι διπλός ο στόχος τους.

Πρώτον να κάνουν την πίστη μας στα μάτια των παιδιών παιχνίδι και δεύτερον να εμπεδώσουν στα αθώα παιδιά τον θρησκευτικό συγκριτισμό, να πιστέψουν πως οι "θεοί" όλων των θρησκειών είναι ίδιοι και εξίσου "καλοί".

Μόνο τον Μωάμεθ δεν τόλμησαν να κάνουν κούκλα.


Πηγή: Ορθόδοξος Τύπος 5 Δεκεμβρίου
Back To Top