Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ....ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ

Προεδρικές και ότι άλλο προκύψει...

Τέρμα φέτος οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, η ζεστασιά των σαλέ.. οι κομματικές βόλτες,,,και η ξενοιασιά.
Εσείς που νομοθετήσατε την

¨περιορισμένη¨ κατάργηση της αργίας Κυριακής , οι δανειστές με την σειρά τους αποφάσισαν να σας καταργήσουν τις αργίες- διακοπές των Χριστουγέννων και να ακούσετε τα κάλαντα μέσα στην Βουλή.

Λοιπόν τι κάνατε;
Η Iερά Μονή Γρηγορίου του Αγίου Όρους για την κατάργηση της Κυριακής αργίας.
Ένα ακόμη αντιχριστιανικό νομοθέτημα ψηφίσθηκε εφέτος από την Βουλή των Ελλήνων.
Αποδομείται έτι περαιτέρω η Ορθόδοξη Χριστιανική ταυτότητα του νεοελληνικού Κράτους, αντίθετα προς την βούλησι των ηρώων που την είχαν δημιουργήσει με το αίμα τους.
Η αντίδρασις των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων που επηρεάζονται από το νομοθέτημα είναι επαινετή. Η διαμαρτυρία των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών και των Κληρικών της Εκκλησίας παρήγορος.
Όμως σήμερα, μετά την υπερψήφιση του νόμου, έστω και στον περιορισμένο βαθμό εφαρμογής του σε ορισμένες Κυριακές τον χρόνο, η ευθύνη για την εφαρμογή του νόμου βαραίνει τους ώμους των Ορθοδόξων Χριστιανών.
Η αργία της Κυριακής είναι βασικό καθήκον μας, επειδή είναι εντολή του Θεού, κατά το «εξ ημέρας έργα και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε ημέρα τη εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου» (Εξόδ. κ 9), αλλά κυρίως γιατί ως μέλη της Εκκλησίας οφείλουμε να μετέχουμε κάθε Κυριακή στο μέγιστο γεγονός της Θείας Λειτουργίας και να τιμούμε την ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου.
Εκείνοι που σήμερα επίεσαν για την κατάργηση της Κυριακής αργίας δεν θέλουν τους χριστιανικούς θεσμούς, επειδή δεν θέλουν τον Χριστό, αλλά τον αντίχριστο, κατά τον αψευδή λόγο του Κυρίου: «εγώ ελήλυθα εν τω ονόματι του πατρός μου και ου λαμβάνετέ με• εάν άλλος έλθη εν τω ονόματι τω ιδίω, εκείνον λήψεσθε» (Ιωάν. ε 43).
Και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μαρτύρησε με τον δι’ αγχόνης θάνατο, επειδή είχε πείσει τους Χριστιανούς να μεταθέσουν το παζάρι από την Κυριακή στο Σάββατο, για να τιμούν την αγία ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου.
Λοιπόν τι πάθατε;
Αυτό που λέει η επικαιρότητα…
¨ Η προεδρική εκλογή… Η σωστή λέξη είναι εκβιασμός. Οι Βρυξέλλες, μέσω του κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ, είπαν στον Σαμαρά, πως, ξεκαθάρισε πρώτα με το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας και τις εκλογές και μετά η συμφωνία! Ο… Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με πληροφορίες, πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση την κυβέρνηση και ως αντίδωρο, έδωσε την δίμηνη παράταση…
Οι Γερμανοί έριξαν το γάντι…
το «γερμανικό τελεσίγραφο»: «Αφού υποστηρίζεις ότι έχεις τους 180 κάνε τώρα την προεδρική εκλογή πριν από την 1η Ιανουαρίου»!

Αξέχαστα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ τα φετινά…
Κουράγιο Έλληνες!!!Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ
Back To Top