Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Τυχαίο ή μήνυμα προειδοποίησης;

25 ΕΥΡΩ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, 1 ΕΥΡΩ "ΧΑΡΑΤΣΙ" ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΝΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

Με δύο νέα μέτρα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μπήκε το 2014. Από σήμερα, 2 Ιανουαρίου, τίθεται σε εφαρμογή τόσο το μέτρο της κράτησης 1 ευρώ ανά ιατρική συνταγή για την εκτέλεσή της στα φαρμακεία της χώρας, όσο και το «εισιτήριο» νοσηλείας των 25 ευρώ που θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι στην περίπτωση που εισάγονται για νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Υγείας την 31η Δεκεμβρίου 2013 στις Υγειονομικές Περιφέρειες και τις διοικήσεις των νοσοκομείων, όλοι οι ασθενείς προς εισαγωγή για νοσηλεία σε νοσοκομείο του ΕΣΥ οφείλουν να καταβάλουν το ποσό των 25 ευρώ. 

Πηγή: in.gr

Για όσους δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν ο ... "έφορος υγείας" είπε: "Δεν θα τον πηγαίνουμε φυλακή, μην ανησυχείτε".
Μας καθησυχάσατε...
Θα φάτε πολύ ξύλο ρε...!!!

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PASSWORD ΜΑΣ;

Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες smartphone επιζητούν να απαλλαγούν από τους πολύπλοκους κωδικούς πρόσβασης και προτίθενται να αναθέσουν το έργο της ταυτοποίησης στο δακτυλικό τους αποτύπωμα, ή την αναγνώριση της ίριδας του ματιού τους...«Ο νέος κωδικός θα είναι το σώμα σας», συμπεραίνει το ConsumerLab της Ericsson. Η έρευνα του Ericsson ConsumerLab για τις τάσεις του 2014 και μετά δημοσιεύεται στην διεύθυνση http://www.ericsson.com/res/docs/2013/consumerlab/10-hot-consumer-trends-report-2014.pdf σε μορφή αρχείου PDF. Προς το παρόν, το μόνο smartphone με βιομετρική μέθοδο αναγνώρισης του χρήστη είναι το iPhone 5S. Στο νεότερο iPhone της Apple και συγκεκριμένα στο μοναδικό πλήκτρο του τηλεφώνου (Home button) ενσωματώνεται ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που ονομάζεται TouchID. Ο χρήστης μπορεί να ξεχάσει Apple ID και passcode και να ακουμπήσει -χωρίς να χρειαστεί να το πιέσει- το μοναδικό πλήκτρο του iPhone για να τον αναγνωρίσει το σύστημα. Ένα άγγιγμα αρκεί και για τις αγορές από το iTunes Store, και η Apple βεβαιώνει πως οι φωτογραφίες που λαμβάνει ο αναγνώστης της, το Touch ID δεν θα αποθηκεύονται στους διακομιστές της, ούτε θα τηρούνται αντίγραφα στο διαδικτυακό iCloud.
Επιπλέον, ο χρήστης θα μπορεί να επιτρέψει την πρόσβαση σε περισσότερους χρήστες του 5S με το δακτυλικό τους αποτύπωμα. Το Touch ID λαμβάνει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 500ppi -κάτω από την επιδερμίδα- και στις 360 μοίρες και τις αναλύει για να αποδώσει το μοναδικό αναγνωριστικό στον χρήστη, όπως εξήγησε η εταιρεία.

Πηγή: in.gr
Back To Top