Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (VIDEO)

Φαίνεται ότι έχουμε μεγάλη ανάγκη από βελτίωση της ψυχικής μας διάθεσης, ακόμα και με τεχνητό τρόπο. Και η τεχνολογία δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Πώς; Κατασκευάζοντας καθρέφτες της χαράς, που μας

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (VIDEO)

Ένα εμετικό θέαμα...γελάνε οι παρευρισκόμενοι με τα καρναβάλια του συστήματος, αδιαφορώντας για την βλασφημία που λαμβάνει χώρα...Γιατί δεν χλευάζουν και το ισλάμ; Γιατί αν τολμούσαν να το κάνουν θα τους "έπαιρναν" τα κεφάλια...!!!

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΦΙΛΟΘΕΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Στην Αμερική από τότε που πήγε ο Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης έχουν βαπτιστεί οχτακόσιες χιλιάδες ψυχές κι έχουν χτιστεί 19 Ορθόδοξα Μοναστήρια…!!! 

Γι' αυτό τον λόγο ο Γέροντας δέχεται συνεχώς απειλές για τη ζωή του και απίστευτες συκοφαντίες. 

Κι όμως συνεχίζει… 

Δεκαεννιά επίσημα καταγεγραμμένα Μοναστήρια! Στο κέντρο του Διεθνούς Σιωνισμού την Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στον Καναδά… Και ετοιμάζονται κι άλλα...

 

Πηγή: hellas-orthodoxy.gr

ΗΠΑ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ

Εκτός από το νέο έτος, η πρωτοχρονιά στο Κολοράντο των ΗΠΑ έφερε και κάτι ακόμη: το άνοιγμα των πρώτων νόμιμων καταστημάτων πώλησης μαριχουάνας. Σύμφωνα με νέο νόμο του 2013, όσοι είναι άνω των 21 ετών θα μπορούν να προμηθευτούν 28 γραμμάρια κάνναβης για ψυχαγωγικούς και όχι μόνο ιατρικούς λόγους. Τόσο οι κάτοικοι του Κολοράντο όσο και στο Ντένβερ, στην πανεπιστημιούπολη του Μπόλντερ, στο Άσπεν και σε άλλες πόλεις, έσπευσαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους. Δεκάδες συμμετείχαν σ' ένα πάρτι στο Ντένβερ που οργανώθηκε από δύο εταιρείες οι οποίες δραστηροποιούνται στο εμπόριο κάνναβης. Οι 'εορτάζοντες" συγκεντρώθηκαν και κάπνισαν δημοσίως μαριχουάνα. Μολονότι ο νόμος επιτρέπει την πώληση, όχι όμως και την δημόσια χρήση της ουσίας, κανείς δεν έδειξε να ανησυχεί για πιθανό αστυνομικό έλεγχο. Πολλά από τα καταστήματα του Κολοράντο, που θα διαθέτουν μαριχουάνα, την πουλούσαν ήδη για ιατρικούς σκοπούς, καθώς η χρήση της είναι νόμιμη, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, αλλά μόνο με συνταγή ιατρού. Σε άλλες 20 πολιτείες των ΗΠΑ, επιτρέπεται σήμερα η πώληση κάνναβης σε ασθενείς.

Πηγή: tvxs.gr.

ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1986

Ο λόγος; Κατά περίεργο τρόπο, οι ημέρες της εβδομάδας συμπίπτουν απόλυτα στα δύο ημερολόγια. Πολλοί λάτρεις των παραδόξων προσπαθούν να αποκτήσουν ημερολόγια 28 ετών για να ζήσουν βάσει αυτών και φέτος. Το αποτέλεσμα είναι ότι «πολλοί άνθρωποι προσπαθούν τώρα να βρουν στα ντουλάπια και τις σοφίτες τους τα δουλεμένα άλλα όχι πεταμένα ημερολόγια του έτους 1986» . Η τιμή γι αυτά, στον παγκόσμιο ιστό, ανέρχεται στα 100 δολάρια ανά τεμάχιο.

Πηγή: newsbomb.gr
Back To Top