Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Ε ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ !!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ Ο....."ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" !!! ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!! 
Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο. Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της. ''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.
Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr

7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΣΥΝΑΞΙΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Ἀπὸ πολὺ παλιὰ ἔχει καθοριστεῖ νὰ ἑορτάζουμε κατὰ τὴν ἑπομένη ἡμέρα τῶν Ἁγίων Θεοφανείων, τὴ Σύναξη τοῦ Προφήτου, Προδρόμου καὶ Βαπτιστοῦ Ἰωάννου, γιὰ τὸν λόγο ὅτι ἀξιώθηκε νὰ βαπτίσει τὸν Ἰησοῦ Χριστό. Ὁ Τίμιος Πρόδρομος ὑπῆρξε ὁ Ὄρθρος ποὺ ἀνήγγειλε τὸν ἐρχομὸ τῆς ἡμέρας τοῦ Κυρίου. Ὁ Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Πρόδρομος κηρύσσει προδρομικὰ μέσα στὴν ἔρημο τὸ μήνυμα τοῦ

ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΡΕΞΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ..

Λέγεται ότι συμβαίνει κάθε χρόνο τα Θεοφάνεια στον ποταμό – σύμβολο της ορθοδοξίας, όπου βαπτίσθηκε ο Ιησούς από τον Βαπτιστή Ιωάννη: Στην τελετή αγιασμού των υδάτων τα νερά του Ιορδάνη γυρίζουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κανονικά η ροή των υδάτων έχει κατεύθυνση νότια, δηλαδή όσοι βρίσκονται στις όχθες του από την πλευρά του Ισραήλ τα βλέπουν να κινούνται προς τα δεξιά. Τη συγκεκριμένη ημέρα όμως και αμέσως μετά τη ρίψη του σταυρού από τον ιερέα τα νερά ρέουν προς τα αριστερά. Χιλιάδες είναι αυτοί που διατείνονται πως έχουν γίνει μάρτυρες αυτού του θαύματος και άλλοι τόσοι είναι εκείνοι που το αμφισβητούν ή ακόμα και το χλευάζουν. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…
"Η θάλασσα είδε και έφυγε και ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω".

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

Έναν προκλητικό τρόπο βρήκαν για να διαμαρτυρηθούν ζευγάρια ομοφυλόφιλων, την ώρα που ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, έριχνε τον σταυρό στη θάλασσα για τον καθαγιασμό των υδάτων. 

Φιλήθηκαν στο στόμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα κυρήγματα του Μητροπολίτη, περί επαίσχυντης πράξης και σιχαμερού αμαρτήματος της ομοφυλοφιλίας.

Το να αντιδρούν μ' αυτό τον τρόπο όταν μάλιστα μπροστά υπάρχουν πολλά παιδιά και να μην σέβονται την θρησκεία και την Αγιότητα της ημέρας είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο!!!
Ντροπή και αίσχος!!!

ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Τα Αγία Θεοφάνεια είναι μία από τις αρχαιότερες εορτές της εκκλησίας μας η οποία θεσπίσθηκε το 2ο αιώνα μ.Χ. και αναφέρεται στη φανέρωση της Αγίας Τριάδας κατά τη βάπτιση του Ιησού Χριστού. Η ιστορία της βάπτισης έχει ως εξής:
Back To Top