Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΙΓΗ..!!!

Τι θα συνέβαινε αν δύο οδηγοί μπορούσαν να μοιραστούν τις τελευταίες σκέψεις τους στα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από ένα φοβερό αυτοκινητιστικό ατύχημα; Μια νέα διαφήμιση από την Υπουργείο μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας οπτικοποιεί αυτό το φανταστικό διάλογο. Η εκστρατεία αυτή έχει ως στόχο να ξανασκεφτούν τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται για την ταχύτητά τους, όταν οδηγούν. Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου του 2014 και προτρέπει τους οδηγούς να οδηγούν με μικρότερη κι ασφαλέστερη ταχύτητα η οποία να δίνει την ευκαιρία σ ένα ανθρώπινο λάθος. 

Πηγή  apocalypsejohn.com

ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Από τα online παιχνίδια και τις νέες κονσόλες, οι οποίες είναι μόνιμα συνδεδεμένες στο Internet και διαθέτουν κάμερες, μικρόφωνα και αισθητήρες, είναι εύκολο να εισβάλουν στην

"ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ" ΣΤΟ...ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ


Έρευνα έχουν ξεκινήσει οι αρχές της Κένυας μετά την αποκάλυψη πως ένας άνδρας που είχε κηρυχθεί νεκρός στο νοσοκομείο, ξύπνησε ζωντανός στο νεκροτομείο, την επόμενη μέρα.
Σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ναϊβάσα, άρχισαν να τρέχουν όταν σηκώθηκε το «πτώμα» και άρχισε να αναπνέει.
Ο άνδρας, ο οποίος είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει καταπίνοντας εντομοκτόνο, κηρύχθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης.
Ο επικεφαλής; Γιατρός δήλωσε ότι το φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία του επιβράδυνε το ρυθμό της καρδιάς, με αποτέλεσμα να κάνουν λάθος.
«Αυτό μπορεί να προκάλεσε σύγχυση στο ιατρικό προσωπικό, αλλά το θύμα σώθηκε προτού ταριχευτεί» δήλωσε ο Τζόσεφ Μπουρού, επιθεωρητής του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ναϊβάσα, μιλώντας στην εφημερίδα Standard της Κένυας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πατέρας του νεαρού καθώς και άλλοι συγγενείς επισκέφθηκαν το νεκροτομείο την Πέμπτη το πρωί για να δουν το πτώμα και στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι για να ετοιμάσουν τα διαδικαστικά για την κηδεία.
«Το απόγευμα όμως, πληροφορηθήκαμε πως ήταν ζωντανός και σοκαριστήκαμε» δήλωσε ο πατέρας.

Πηγή
: BBC

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ)


Εκεῖνο τὸν καιρό, ὅταν ἔμαθε ὁ ᾿Ιησοῦς πὼς συνέλαβαν τὸν ᾿Ιωάννη, ἔφυγε γιὰ τὴ Γαλιλαία. ᾿Εγκατέλειψε ὅμως τὴ Ναζαρὲτ καὶ πῆγε κι ἔμεινε στὴν Καπερναούμ, πόλη ποὺ βρίσκεται στὶς ὄχθες τῆς λίμνης, στὴν περιοχὴ τῶν φυλῶν Ζαβουλὼν καὶ Νεφθαλείμ. ῎Ετσι πραγματοποιήθηκε ἡ προφητεία τοῦ ῾Ησαΐα ποὺ λέει· ῾Η χώρα τοῦ Ζαβουλὼν καὶ ἡ χώρα τοῦ Νεφθαλείμ, ἐκεῖ ποὺ ὁ δρόμος πάει γιὰ τὴ θάλασσα καὶ πέρα ἀπὸ τὸν ᾿Ιορδάνη, ἡ Γαλιλαία ποὺ τὴν κατοικοῦν εἰδωλολάτρες, ἐκεῖ αὐτοὶ ποὺ κατοικοῦνε στὸ σκοτάδι εἶδαν φῶς δυνατό. Καὶ γιὰ ὅσους μένουν στὴ χώρα ποὺ τὴ σκιάζει ὁ θάνατος, ἀνέτειλε ἕνα φῶς γιὰ χάρη τους. ᾿Απὸ τότε ἄρχισε κι ὁ ᾿Ιησοῦς νὰ κηρύττει καὶ νὰ λέει· «Μετανοεῖτε γιατὶ ἔφτασε ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ».

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ

Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε...

Διαβάστε μερικά απλά βήματα για να αποφύγετε την παρακολούθηση.

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ

Σήμερα το θέμα μας είναι η πολυπολιτισμικότητα στο βιβλίο Κοινωνική και πολιτική αγωγή. Ας δούμε πως ετοιμάζει το σύστημα τους δούλους του για την νέα εποχή.

Η μπουρδολογία των αριστερών και της νέας τάξης πραγμάτων επελαύνει στα σχολικά βιβλία και στα μυαλά των παιδιών μας.

Δείτε λοιπόν τι μηνύματα παιρνάνε:

Back To Top