Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..!!!

Θα αναφερθούμε στους στίχους ενός τραγουδιού που γράφτηκε 50 χρόνια πριν:
«Οι δάσκαλοι της νεολαίας νταντάδες κόβουν στα μέτρα τους τους μαθητάδες,
κάθε σημαίας πλαισιώνουν τους ιστούς με ιδεώδεις υποτακτικούς,
που είναι στο μυαλό νωθροί μα υπακοή έχουν περισσή, τους έχω βαρεθεί». Είμαστε στ’ αλήθεια «στο μυαλό νωθροί»;;;; Σύμφωνα με τη δική μου οπτική ΝΑΙ.

Η κρίση μας είναι από νωθρή έως ανύπαρκτη, ΓΙΑΤΙ;;

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΎΡΩ ΣΑΣ

Παραποιεί τα μεγέθη:

έχοντας την ικανότητα να παρουσιάζει το ασήμαντο ως σημαντικό και το ευτελές ως κοσμοϊστορικό, η τηλεόραση ευθύνεται για αυτή την ιδιότυπη σχιζοφρένεια που πλήττει τους περισσότερους τηλεθεατές οι οποίοι, έχοντας χάσει την κριτική τους σκέψη, θεωρούν

ΠΑΝΙΚΟΣ: 55 ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ 40' ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Δείτε το video

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΛΛΙΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ


Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά

ΣΟΣ: ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,,!!!

Τοξική βόμβα απειλεί την δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της χώρας μας κι ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου, απο την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.
Το αρχικό σχέδιο ταφής των χημικών όπλων στην Αλβανία ναυάγησε έπειτα απο

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ WI-FI;


Τι δείχνουν οι μελέτες... Νέες έρευνες από την Αμερική δείχνουν ότι ο εθισμός στο διαδίκτυο,είναι πιο έντονος πλέον ακόμη κι από τον αλκοολισμό... Η εταιρία Iconic Displays πραγματοποίησε μία έρευνα η οποία έδειξε ότι το 60% των ανθρώπων δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι χωρίς να έχουν πρόσβαση σε WiFi για περισσότερο από μία ημέρα, ενώ το 75% δήλωσε ότι μια εβδομάδα χωρίς  WiFi θα τους κάνει πιο νευρικούς απ΄'ότι μία εβδομάδα χωρίς καφέ.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που περιγράφουν το Wi-fi να είναι τόσο εθιστικό όσο το τσιγάρο για κάποιους άλλους... 
Δείτε το γράφημα της εταιρείας που ακολουθεί και μάθετε τα αποτελέσματα και τα στοιχεία..


Πηγή whos.gr52988.png

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Τότε που ποια θα είναι αργά να διαμαρτυρηθείτε και να αρνηθείτε την ηλεκτρονική σκλαβιά. Η ταινία αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια. 

Πηγή tragiko.net

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΛΙΒΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

“Μειονότητα” ενδέχεται να αποτελούν από την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά οι Έλληνες στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων! Απίστευτο ,αληθινό και ιδού πως έχει το θέμα.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με την Λιβύη για να υποδέχεται κάθε χρόνο 35 Λίβυους οι οποίοι θα φοιτούν στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Κι όταν λέμε έτοιμη , εννοούμε ότι αν υπήρχε κάποιος να υπογράψει τη σχετική συμφωνία από τη πλευρά της Λιβύης όλα θα είχαν τελειώσει. Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα όμως δεν έχει ακόμη επιτρέψει να βρεθεί ο αρμόδιος που θα βάλει την υπογραφή.
Το χρηματικό κέρδος για τη Σχολή και για τη χώρα σημαντικό. Αλλά μήπως το κόστος είναι σημαντικότερο;

Ίσως κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων θα εισαχθούν το πολύ 35 υποψήφιοι! Συνεπώς ...ισοπαλία με τους Λίβυους ; Όχι ,γιατί στη Σχολή θα φοιτούν κι άλλοι αλλοδαποί από άλλες χώρες.
Στο Πολεμικό Ναυτικό στελέχη εκφράζουν τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους όχι επειδή είναι “ρατσιστές”, αλλά επειδή θεωρούν ότι μ΄ αυτή την εξέλιξη η φυσιογνωμία της ΣΝΔ αλλοιώνεται σημαντικά, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε ουσιαστικό κέρδος πέραν του οικονομικού.
Οι πιο καχύποπτοι λένε ότι κάποιοι επιδιώκουν εσκεμμένα την υποβάθμισή της . Και κάποιοι φθάνουν να θυμούνται τις κατά καιρούς προσπάθειες κάποιων να πείσουν ότι το φιλέτο- έκταση της Σχολής πρέπει να το ...εκμεταλλευθούμε. 


Πηγή  onalert.gr


Back To Top