Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

Το ότι υπάρχουν μυστικές λέσχες είναι δεδομένο. Όλοι το ξέρουμε. 
Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει κάποιοι να μας πείσουν ότι δεν

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ

Όργιο βλασφημιών στο facebook...συνεχίζουν να προσβάλουν...μια ακόμη σελίδα που διακωμωδεί τον γέροντα Παίσιο εμφανίστηκε...
γι' άλλη μια φορά πράξτε κατά βούληση..!!!


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ: ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ BREAKEDANCE...

  Έναν ομολογουμένως παράδοξο και βέβηλο τρόπο επέλεξαν οι υπεύθυνοι της Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής του ΚΛΙΦΤΟΝ και οι υπεύθυνοι του Δήμου του Μπρίστολ στη Μεγάλη Βρετανία, για να κάνουν τους νέους να μιλούν για την θρησκεία.
Εμπνευσμένοι από τους χορευτές breakdance που πριν από μερικά χρόνια είχαν χορέψει μπροστά στον τότε Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, αποφάσισαν να φτιάξουν έναν τεράστιο υπαίθριο πίνακα του Ιησού να χορεύει ο ίδιος breakdance. Ο πίνακας φτιάχτηκε στον τοίχο μιας πολυκατοικίας δίπλα από τον οποίο βρίσκεται υπαίθρια καφετέρια.
Το αν μη τι άλλο παράξενο έργο, που στην Ελλάδα θα είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, φαίνεται πως στην βρετανική κοινωνία τυγχάνει ιδιαίτερης αποδοχής.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του εκπροσώπου της τοπικής Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής ο οποίος είπε: «Φαίνεται λαμπρό έργο Δεν ξέρω αν ο Ιησούς χόρευε, αλλά σίγουρα είχε βγει στους δρόμους για να αναμειχθεί με τους ανθρώπους όλων των τύπων και ηλικιών. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος θα μπορούσε να προσβληθεί από αυτό το έργο».

Οι υπεύθυνοι το Δήμου μάλιστα, θεωρούν πως το έργο αυτό θα φέρει τους νέους πιο κοντά στο να συζητήσουν για την θρησκεία ενώ χαρακτηρίζουν το έργο παράδειγμα θρησκευτικής ανοχής.

Τα σχόλια δικά σας...
 
Πηγή dogma.gr

 

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

Πρόκειται για τη σημαντικότερη βάση του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο. Τη βάση όπου μαζί με τους ισραηλινούς προετοιμάζουν τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας και του Ιράν.

Η Μασονική στοά, αφού πρώτα λειτούργησαν σύμφωνα με τους «κανόνες» οι οργανώσεις-προθάλαμος Lions (ΛΑΙΟΝΣ) και Ρόταρυ, έλαβε την ονομασία “Sigonella Travelers lodge n° 1288″.

Δείτε πως ποζάρουν μέσα στη στρατιωτική βάση οι...Νατοϊκοί μασόνοι...
 Πηγή elladanea.gr

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ !!! (ΦΩΤΟ & LINK)

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΠΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Back To Top