Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ

Ο Άγιος Διονύσιος γεννήθηκε λίγο πριν το 1500 μ.Χ. στο ορεινό χωριό Σκλάταινα της Καρδίτσας, την σημερινή Δρακότρυπα. Το όνομά του ήταν Δημήτριος και από παιδί επέδειξε ζήλο για την αγάπη του Χριστού και την ασκητική ζωή.
Σε ηλικία 18 ετών μόνασε στα

ΧΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ FB ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι παρακάτω σελίδες είναι φανερά χυδαίες και προσβλητικές προς την Ελλάδα! 
Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να απευθυνθείτε όλοι στο Facebook κάνοντας το απαραίτητο REPORT έτσι ώστε να σβήσουν γρήγορα.
https://www.facebook.com/pages/fuck-greece/135691689797643
https://www.facebook.com/pages/FuCK-gREEce/140522652632374
https://www.facebook.com/pages/Fuck-Greece/299227070148545?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Fuck-Greece/314632131989939?ref=ts&fref=ts
Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να κάνετε Αναφορά στο Facebook αν επιθυμείτε!!!

Πηγή
  elladanea.gr

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ: ΤΑ ΙΚΕΑ ΠΩΛΟΥΝ ΠΑΤΑΚΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο προϊόν προσβάλλοντας το θρησκευτικό συναίσθημα σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η επιχείρηση ΙΚΕΑ και να μην έχει γίνει ντόρος; 
Δηλαδή αν υπήρχε σε σχήμα ημισελήνου ή Άστρου του Δαβίδ ή άλλων θρησκευτικών συμβόλων για να σκουπίζει κανείς τα παπούτσια του από ακαθαρσίες και βρωμιές, θα υπήρχε η ανάλογη ανοχή;;; 
Είναι εκτός ορίων ανεξαρτήτως θρησκευτικών ή ιδεολογικών πεποιθήσεων. Προκλητικότατη η έκπτωση 65% για την αγορά του, που προσωπικά δεν έχω δει και πολύ συχνά τέτοιο πράγμα, καθώς και η χαλαρότητα στην αντίδραση των υπαλλήλων κατά την επισήμανση του γεγονότος. 
Για όσους βιάζονται να ειρωνευτούν ή να ωραιοποιήσουν αυτό το απαράδεκτο γεγονός με επιπόλαια σχόλια, αξίζει να αναφερθούν τα εξής:

α) Το προϊόν έχει κοπεί και παρουσιάζεται και στο κατάστημα με τέτοιο τρόπο που δεν εκλαμβάνεται με τίποτα ως Χ.

β) Για όσους θα ήθελαν να το εκλάβουν μονοδιάστατα ως «ΣΥΝ», να σημειωθεί πως ο Σταυρός μέσα στον χρόνο ΔΕΝ εμφανίζεται απαραίτητα με την κάθετη γραμμή του μεγαλύτερη από την οριζόντια. Ακόμα και η ίδια η Ελληνική μας σημαία έχει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το σχήμα που οι κύριοι του ΙΚΕΑ έκαναν χαλάκι για να σκουπίζουν τα πόδια τους.

γ) Όσοι έχουν τόσο μυαλό ώστε τα ιερά σύμβολα ή η σημαία της χώρας τους δεν τους λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, θα μπορούσαν αν μη τι άλλο, να σεβαστούν όσους θίγονται από την ατίμωση συμβόλων για τα οποία πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και έδωσαν μάχες πολύ σοβαρότερες από τις φτηνές ειρωνείες στις οποίες οι πρώτοι επιδίδονται, νομίζοντας πως μάχονται την υποτιθέμενη δογματικότητα και τον καθωσπρεπισμό.

Πηγή
elladanea.gr
Back To Top