Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ; (VIDEO)

Φαίνεται ότι οι τελευταίες αλήθειες του Βρετανού πολιτικού και αρχηγού του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου, Nigel Farage, ενόχλησαν αρκετά και έτσι δέχτηκε επίθεση από υποτιθέμενους διαδηλωτές στο Κλίφτονβιλ. Ειδικά μάλιστα, όταν ξεσηκώνει τα «πειραματόζωα» της παγκόσμιας διαπλοκής, τους Έλληνες. Εξαγριωμένοι πολίτες που τον περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο «Walpole Bay» όπου διαμένει στην πόλη, του επιτέθηκαν όχι μόνο φραστικά, αλλά και σωματικά, αφού τον χτύπησαν με πλακάτ στο κεφάλι, κατηγορώντας τον -μεταξύ άλλων- για ρατσισμό(!;;!). Έτσι θα φιμώνονται από εδώ και πέρα οι αντίθετες στο σύστημα φωνές, έτσι ώστε να υπάρχει ομοφωνία, ότι τα πάντα γίνονται για το καλό μας! Βλέπετε πόσο δικαιώνονται εκείνες οι φωνές που τόσο καιρό προειδοποιούσαν! Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… 

Πηγή ypogeia-drasi

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..!!!

Ενώ ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης έχει φτάσει στο ζενίθ με την «Ξηρακιάδα» την «Τσιπροθρησκεία» και την «Χρυσαυγιάδα» ως πρώτες ειδήσεις, το σύστημα δουλεύει κανονικά το πρόγραμμά του... 
Για να μην ξεχνιόμαστε αλλά και να γνωρίζουμε το αληθινό τους πρόγραμμα παραθέτουμε κάποια στοιχεία ώστε να γίνει κατανοητό το πού πραγματικά μας πάνε.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...(VIDEO)

Τι σημαίνει να είσαι φτωχός...αγωνιούμε πως να έχουμε περισσότερα και όχι πως "να είμαστε"..!!!

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της… την σημαία της Τουρκίας! 

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει από τον Καβαλιώτη φωτογράφο Γιάννη Καπάιο, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε: 
Περίμενα μία μέρα να δώ αν θα υπάρξει από κάπου ενημέρωση, αλλά αυτή δυστυχώς δεν υπήρξε…
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο 5ο γυμνάσιο Καβάλας , την έκαψαν και ανέβασαν στην θέση της την τουρκική!!!
 

Τα συμπεράσματα δικά σας! 

Ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε το προαναφερθέν περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Έγινε γνωστό ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο!

Για το ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για αυτά τα συμβάντα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και εικασίες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, απαιτείται ψυχραιμία διότι τέτοιες ενέργειες έχουν σαν μοναδικό σκοπό την δημιουργία έντασης με συγκεκριμένο σκοπό.

Πηγή
aienaristeyein.com

ΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟ 2017

Αν σκεφτήκατε ποτέ πως είσαστε «άρρωστοι» με το Facebook, ίσως δεν πέσατε και τόσο έξω. Όπως μια μολυσματική ασθένεια εξαπλώνεται συνεχώς, ώσπου να γίνει επιδημία, αλλά κάποια στιγμή «φρενάρει» και τελικά σβήνει, έτσι και το
Back To Top