Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ;

Τα περιστέρια που άφησε στο Βατικανό ο πάπας ως μια χειρονομία ειρήνης δέχτηκαν αμέσως επίθεση από έναν γλάρο και ένα κοράκι..!!!
 

Πηγή hellas-now.com

ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Το ότι οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν για το κράτος τους τον όρο "Δημοκρατία της Μακεδονίας" είναι γνωστό. Το ότι θα χρησιμοποιούσαν τον ίδιο όρο και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο χωρίς καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς φαντάζει μεν αδιανόητο, συνέβη όμως στην αίθουσα της Γερουσίας.
Κι ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε κόψει τον σκοπιανό εθνικό ύμνο λόγω αναφορών σε Μακεδονία και Αιγαίο, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων κατά τη Διάσκεψη Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ο Σκοπιανός βουλευτής κ. Μισίνι δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλέσει δύο φορές τη χώρα του ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" κάνοντας ακόμα και τη διερμηνέα της Βουλής να "κολλήσει" κατά τη μετάφραση. Ενώ όμως όλοι περίμεναν διορθωτική παρέμβαση είτε του Έλληνα Αντιπροέδρου της Βουλής είτε του ΥΠΕΞ και οι δύο σιώπησαν αφήνοντας τον Σκοπιανό βουλευτή να λέει τα δικά του.

Πηγή
hellas-now.com

ΜΙΛΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ...

Ο Νίκος Βραντσής είναι από τη Νάουσα και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει άποψη, διαβάζει, νοιάζεται, ζει. Ο Νίκος δημοσίευσε ένα υπέροχο κείμενο. Ένα κείμενο νεανικής ελπίδας που όμως....στεναχώρησε κάποιους...όχι απλά δεν άρεσε στον δήμαρχο της Νάουσας, αλλά ο δήμαρχος εξανάγκασε τον πατέρα του Νίκου, που είναι αντιδήμαρχος στην πόλη, να παραιτηθεί. Πράγμα που έγινε. Οι έννοιες δημοκρατία και ελευθερία του λόγου που είναι κύριοι;
Παραθέτουμε το κείμενο που ... "ενόχλησε" και βγάλτε τα συμπεράσματά σας..:

ΙΜΙΑ. 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ. 18 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΔΩ
ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ !!! 


ΑΘΑΝΑΤΟΙ


ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Η κίνησή του να «ανεβάσει» τη φωτογραφία του γιου του στο Facebook είχε ως αποτέλεσμα η μητέρα του παιδιού να μηνύσει τον πατέρα του!

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι οι Κρητικοί γονείς ενός μικρού παιδιού, τις φωτογραφίες του οποίου όπως φαίνεται θέλησε να «ποστάρει» ο πατέρας του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο που υπολόγισε χωρίς την αντίδραση της μητέρας του ανήλικου, η οποία αφενός ήθελε να προστατεύσει το παιδί της, αφετέρου θέλησε με αυτό τον τρόπο να περάσει και το μήνυμά της προς τον βιολογικό πατέρα του αγοριού...

Το περιστατικό έγινε σε χωριό του νησιού πριν από λίγα 24ωρα και αμέσως η μητέρα του μικρού υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πάντως ο μηνυόμενος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
 

Η νεαρή μητέρα δεν έκανε μήνυση μονο επειδή δεν ρωτήθηκε που ο γιος της «φιγουράρει» στο διαδίκτυο, αλλά και γιατί το άτομο σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε η έγκληση δεν έχει αναγνωρίσει το παιδί αυτό, το παιδί δηλαδή που αυθαίρετα -σύμφωνα με πολλούς- «εξέθεσε» στον κυβερνοχώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μήνυση αφορά σε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ανήλικου αγοριού.

Για άλλη μια φορά τέθηκε στο τραπέζι το ερώτημα στο κατά πόσο οι γονείς πρέπει να ποστάρουν φωτογραφίες των παιδιών τους στο facebook. To πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει από πολλούς γονείς το προσωπικό φωτογραφικό άλμπουμ των παιδιών τους -πλην όμως είναι σε κοινή θέα και προσβάσιμο σε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου.

πηγή
cretalive.gr

"ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" ΣΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

«Μεγάλο Αδελφό» στη μισθοδοσία όλων των υπαλλήλων του Δημοσίου (υπουργεία, ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, ΟΤΑ, φορείς, οργανισμούς) ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών με την εφαρμογή μιας νέας
Back To Top