Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;

ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ + ΕΘΝΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ = ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ......

ΔΕΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ

Σε υποχώρηση βρίσκονται δέκα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών σύμφωνα με την «Εταιρεία Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες».

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία υπογραμμίζει ότι δοκιμάζονται καθημερινά το δικαίωμα στην εργασία (άρθρο 22 παρ. 1 Συντάγματος), το δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση (άρθρο 22 παρ. 5 Συντάγματος), το δικαίωμα στην υγεία (άρθρο 21 παρ. 3 και 5 παρ. 5 Συντάγματος).

Παράλληλα, η οικονομική ανάπτυξη της χώρας δεν φαίνεται να προωθείται αποτελεσματικά (άρθρο 106 Συντάγματος), ενώ «η αρχή της ισότητας (άρθρο 4 παρ. 1 Συντάγματος) και η ειδικότερη έκφρασή της, της συνεισφοράς των πολιτών στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους (άρθρο 4 παρ. 5 Συντάγματος), συχνά αγνοούνται, με αποτέλεσμα να απειλείται η απόλαυση ακόμα και του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας (άρθρο 17 Συντάγματος)».Επιπλέον, σύμφωνα με την Εταιρεία, η ατελής εφαρμογή, στην πράξη, των επίμαχων συνταγματικών διατάξεων, «δυσχεραίνει ακόμη και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των πολιτών (άρθρο 5 Συντάγματος) και προσβάλλει την αξία του ανθρώπου, που αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας (άρθρο 2 Συντάγματος)».

«Η υπολειτουργία του κοινωνικού κράτους δικαίου, που προβλέπει το Σύνταγμα (άρθρο 25 παρ.1 Συντάγματος) έχει φτάσει σε οριακό πλέον σημείο, απειλεί την κοινωνική συνοχή, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία στον τόπο μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή 
robby.gr

ΤΟ ΙΣΛΑΜ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Στο 9% του συνολικού βρετανικού πληθυσμού έφτασαν οι Βρετανοί μουσουλμάνοι
Πληθυσμιακή μελέτη έδειξε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο το 9% του πληθυσμού σήμερα είναι Μουσουλμάνοι συμπεριλαμβανομένων των 3,5 εκατομμύρια παιδιών ηλικίας έως και 4 ετών.

Στη δεκαετία 2001/2011, ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Αγγλίας και της Ουαλίας αυξήθηκε από το 1,6 εκατομμύρια στο 2,7 εκατομμύρια ενηλίκων ατόμων καταλαμβάνοντας το 4,8 τοις εκατό του πληθυσμού.

Πιστεύεται ότι η αύξηση αυτή οφείλεται στο υψηλό ποσοστό γεννήσεων και σε ένα μεγάλο βαθμό στη συνεχιζόμενη μετανάστευση από τη Νότια Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι το Ισλάμ θα γίνει ένα αναπόσπαστο μέρος της βρετανικής κοινωνίας, όπως είπε ο βοηθός γενικός γραμματέας του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας, Ibrahim Mogra:

« Αυτή η γενιά είναι βρετανική. Αισθάνεται ότι βρίσκεται στην πατρίδα τους. Δεν είναι ότι η Βρετανία θα γίνει μια μουσουλμανική χώρα, αλλά ότι η Βρετανία θα επιτρέψει την πρακτική του Ισλάμ, η οποία έχει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μουσουλμάνων. Είναι μια μεγάλη χώρα και θεωρείται ως πατρίδα μας», σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.
 

Πηγή   ieroslochos.gr

ΤΟ GOOGLE EARTH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ (VIDEO)

Σε μυστήριο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη φωτογραφίας στην περιοχή του Καζακστάν, η οποία απεικονίζει μια τεράστια καλοσχηματισμένη πεντάλφα.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ, Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...

«Επιδρομή» στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών έχουν ξεκινήσει οι Εφορίες με εντολή του υπουργείου Οικονομικών και την εφαρμογή των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων. Με το πάτημα ενός πλήκτρου δηλαδή

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! (VIDEO)

Μήνυμα αδελφοσύνης!!! Έλληνες ενωθείτε!!!

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!! (VIDEO)


ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ΠΗΓΗ:dexiextrem

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ.

ΠΗΓΗ:news.com

ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ" ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ !!!!

ΟΙ "ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ !!!
ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ "ΚΙΝΗΤΡΟ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ"....

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ , ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
Α.......   ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ......  ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ" !!!
Back To Top