Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (VIDEO) NTOKOYMENTO

Μετά τον δεύτερο μεγάλο σεισμό στην Κεφαλονιά και ενώ όλος ο κρατικός μηχανισμός κοινητοποιήθηκε και βρίσκεται στο νησί, ο περιφερειάρχης Ιονίων κύριος Σπυρίδων Σπύρου, κοιμόταν...δεν ήξερε, δεν γνώριζε για το νέο χτύπημα του εγκέλαδου...το νησί βλέπεται κουνούσε πολύ και δεν μπορούσε να κοιμηθεί...έτσι προτίμησε την Κέρκυρα για έναν βαθύ ήσυχο ύπνο...
όλοι στο πόδι εκτός από τον περιφερειάρχη..εκείνος στον ύπνο του..
Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Πρόκειται για μία εκ των 3 διαχειριστών της άκρως ανθελληνικότατης σελίδας «Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία» μετά από

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΔΙΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ποιά γεγονότα διαδραματίσθηκαν στα Ίμια; Μήπως η Ελλάδα σήκωσε… μπαϊράκι και τα διεκδικεί από την Τουρκία; Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου δεν γνωρίζει εάν τα Ίμια ανήκουν στην Ελληνική Επικράτεια και υιοθετεί τη θεωρία της Τουρκίας περί «γκρίζων ζωνών».

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο της ιστορίας της Γ” Γυμνασίου (που εκδόθηκε το 1997) τα παιδιά μας μαθαίνουν ότι

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"

Αυτοί που κατευθύνουν την κίνηση της Νέας Εποχής έχουν δύο βασικούς στόχους:

1) Την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο, με κατάληξη την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με επικεφαλής ένα παγκόσμιο κυβερνήτη (δικτάτορα), τον αναμενόμενο από αυτούς "μεσσία" της Νέας Εποχής

2) Την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε θρησκευτικό επίπεδο. Δηλαδή τη δημιουργία μιας νέας παγκοσμίας θρησκείας ή πανθρησκείας, η οποία θα προκύψει από την συνένωση όλων των γνωστών θρησκειών. Γι' αυτό και βλέπουμε να βάζουν όλες τις θρησκείες να συζητούν μεταξύ τους για να βρουν αυτά που τις "ενώνουν". (Διαχριστιανικός και Διαθρησκειακός συγκρητισμός).
 

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι πρόκειται για μια

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;

Στο Κατά Ματθαίον 24:5-8 μας δίνονται κάποιες σημαντικές ενδείξεις ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε τον ερχομό του τέλους των καιρών, «Γιατί πολλοί θα εμφανιστούν σαν μεσσίες και θα ισχυρίζονται: ‘εγώ είμαι ο Μεσσίας’. Έτσι θα παραπλανήσουν πολλούς. Τότε θ` ακούσετε πως γίνονται πόλεμοι, ή προετοιμάζονται πόλεμοι. Προσέξτε να μην ταραχτείτε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι ακόμη το τέλος. Το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλου. Θα έρθουν πείνα, αρρώστιες και σεισμοί σε διάφορα μέρη». Μια αύξηση σε ψεύτικους μεσσίες, όλο και περισσότεροι πόλεμοι, σεισμοί, λιμοί, αρρώστιες και φυσικές καταστροφές – αυτά είναι τα «σημάδια» των έσχατων καιρών. Ακόμα και σ` αυτή την περικοπή μας δίνεται μια προειδοποίηση. Να μην εξαπατηθούμε (Κατά Ματθαίον 24:4), γιατί αυτά τα γεγονότα είναι μόνο οι πρώτοι πόνοι της γέννας (Κατά Ματθαίον 24:8), δεν είναι ακόμη το τέλος (Κατά Ματθαίον 24:6).

Έχοντας υπ` όψιν αυτά τα σημεία, μπορούμε να είμαστε σοφοί και διορατικοί σχετικά με την πρόβλεψη των έσχατων καιρών. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να ερμηνεύουμε κάποιο από αυτά τα γεγονότα σαν μια καθαρή ένδειξη για τη σύντομη άφιξη των έσχατων καιρών. Ο Θεός μας έχει δώσει αρκετές πληροφορίες για να μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά όχι αρκετές πληροφορίες για να γίνουμε υπερόπτες.

Πηγή  gotquestions.org

"ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ" ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΠΕΚΛΕΠΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ

Συσκευές ανάγνωσης πιστωτικών καρτών σε «δεκάδες» καταστήματα ανά τον κόσμο ήταν μολυσμένες με τον δούρειο ίππο «Τσιουμπάκα», σχεδιασμένο να υποκλέπτει τα στοιχεία των αγοραστών, ανακοίνωσε εταιρεία ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων.
Σύμφωνα με την αμερικάνικη RSA Security, το κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε σε

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ

Ισχυρή σεισμική δόνηση-5,7 βαθμών- έπληξε και πάλι την Κεφαλονιά στις 05.08 το πρωί, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στον ίδιο εστιακό χώρο με τη δόνηση της περασμένης Κυριακής. Ο σεισμός προήλθε από τον ίδιο εστιακό χώρο, 12 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά του Αργοστολίου. 
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!


Πριν λίγες μέρες ένα μέλος της ομάδας του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. ήρθε εις γάμου κοινωνία. 
Ουρανία και Ευάγγελε να ζήσετε!!! Ευχόμαστε η ευλογία του Θεού που δεχτήκατε την ημέρα του γάμου σας, να βρίσκεται πάντα στην καρδιά σας, στο φως του σπιτιού σας, και στην κοινή σας ζωή. Συγχαρητήρια!!!

ΟΜΑΔΑ Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.
Back To Top