Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Η ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Η Ελλάδα ζήτησε βοήθεια για την Κεφαλονιά απο την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία όχι μόνο το αίσθημα της αλληλεγγύης δεν εχει αλλά μας έκανε και μάθημα για να είμαστε πιο διαβασμένοι την επόμενη φορά που θα το ξανακάνουμε.
Οι Ευρωπαίοι δεν

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η σειρά ονομάζεται Sleepy Hollow είναι της Fox, και έκανε πρεμιέρα φέτος. Το θέμα της έχει να κάνει με τους τέσσερις καβαλάρηδες της αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου που θέλουν να φέρουν στη Γη. Όλα μέχρι εδώ καλώς.Το περίεργο όμως είναι, ότι οι δαίμονες οι μάγισσες και οι λοιπές σκοτεινές δυνάμεις... που εμφανίζονται μιλούν Ελληνικά, – και όταν λέω Ελληνικά κυριολεκτώ – κάτι που εγώ για πρώτη φορά συναντώ σε σειρά παρόμοιας θεματολογίας.
Από εδώ αρχίζει και ο προβληματισμός. Γιατί Ελληνικά;Τι καινούργιο φρούτο είναι αυτό; Μία υπόθεση που μπορεί να κάνει κάποιος που γνωρίζει την προπαγάνδα που μπορεί να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από ταινίες και σειρές,
είναι ότι θέλει να καλλιεργήσει και να περάσει στο υποσυνείδητο των Αμερικάνων και λοιπόν τηλεθεατών στον κόσμο όπου βλέπουν την σειρά, ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες συνδέονται με το σκοταδισμό τον σατανισμό και κάθε τι δαιμονικό,αφού η Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιείται ως η ομιλούμενη από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Έτσι θα αντιστραφεί η εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα στον κόσμο, ως κοιτίδα του πνεύματος και του φωτός, κάτι που προφανώς θα φανεί χρήσιμο στα μελλοντικά σχέδιά των Λαμόγιων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Ελλάδα δέχεται ακόμα μια επίθεση, αυτή την φορά από τα παρασκήνια.


Πηγή  prisonplanet.gr

ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΣΕΙΑ

Σίγουρα κανείς δεν θα το πίστευε αν δεν έβλεπε το δημοσίευμα-ομολογία της τουρκικής εφημερίδας, Aksam, με την πραγματικά πρωτοφανή και συνάμα εκπληκτική φωτογραφία όπου προβάλλεται ένας Τούρκος ιμάμης να αναγινώσκει περικοπές από το Κοράνι στους μουσουλμάνους υπό... την σκέπη του Παντοκράτορα Ιησού Χριστού. Σημεία των καιρών ;

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"

Στα σκοτεινά και επικίνδυνα σχέδια, για επιβολή μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων και μιας Παγκοσμιοποιήσεως χωρίς Χριστό και εναντίον του Χριστού, εμείς οι Χριστιανοί έχουμε να αντιτάξουμε το φως και την αλήθεια του Χριστού. 
Όλες αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές, που μεθοδευμένα και

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (VIDEO)

"Εξαφανίσου, προδότη. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Βρωμόσκυλο". Το περιστατικο σημειώθηκε στον πεζόδρομο της Κεφαλονιάς, όπου ο κόσμος άρχισε να γιουχάρει και να φωνάζει εξαγριωμένος στον κ. Δένδια. 
Τα "μεγάλα" κανάλια γιατί δεν το δείξανε;;;

Back To Top