Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΖΑΜΙ

Μετά την προκλητική μετατροπή της ιστορικής αγίας Σοφίας της Νίκαιας, καθώς και της αγίας Σοφίας της Τραπεζούντας σε τζαμιά, οι Τούρκοι προχώρησαν στην μετατροπή σε τζαμί άλλης μια ιστορικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας. Πρόκειται για την ιστορική ελληνορθόδοξη εκκλησία της περιοχής του Μεγάλου Ρεύματος της Κωνσταντινούπολης, που είναι γνωστή σαν Αρναούτκιοι, μια περιοχή που επί αιώνες κατοικούνταν από πυκνό ελληνορθόδοξο πληθυσμό.
Χαρακτηριστικό είναι πως ο μουφτής του Αρναούτκϊοι, Lütfi Oksüz, ανέφερε πως είναι υπερήφανος που η εκκλησία ξαναλειτουργεί σαν μουσουλμανικό τζαμί, προσθέτοντας πως το κτίσμα αυτό είναι μια.. γέφυρα με το παρελθόν, χωρίς φυσικά να κάνει κάποια αναφορά για το ελληνοχριστιανικό παρελθόν της εκκλησίας. 

Την ίδια ώρα που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι υπουργοί και κάποιοι τουρκολάγνοι δήμαρχοι δηλώνουν υπερήφανοι για τις προθέσεις τους να… γεμίσει με μιναρέδες η ελληνική επικράτεια, στην γείτονα χώρα οι λατρευτικοί χώροι των ορθοδόξων μετατρέπονται σε σύγρονα τζαμιά.

Πηγή  agioskosmasoaitolos.com

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ (VIDEO)

Μια μορφή ευτυχίας είναι το να είμαστε χρήσιμοι και απαραίτητοι για τους συνανθρώπους μας. Κάθε μας ευτυχισμένη στιγμή έχει μέσα της κάτι από «άλλους»...

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (VIDEO)

Περιπολία Μουσουλμάνων στο Λονδίνο τσακίζει στο ξύλο Αμερικανό φοιτητή επειδή κρατούσε μια μπύρα στο χέρι του. Στην Αγγλία οι Μουσουλμάνοι έχουν δημιουργήσει περίπολα που βγαίνουν στους δρόμους συγκεκριμένων περιοχών και εφαρμόζουν το νόμο της Σαρία! Αυτό ονομάζουν οι προοδευτικοί "πρόοδο" για την Ευρώπη! Οι δημοσιογράφοι στο video, αναφέρουν πως στη Νέα Υόρκη ακόμα και οι γυναίκες σε περιοχές όπου κατοικούν ισλαμιστές μετανάστες εκπαιδεύονται για Τζιχάντ ενάντια στο Δυτικό κόσμο.

Back To Top