Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ

Αμόρφωτοι μηδενιστές, βεβήλωσαν τα αγάλματα του Αθανάσιου Διάκου και του Αναστάσιου Καρατάσου απέναντι από το ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.
Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε καμία σοβαρή πολιτεία στον κόσμο... 
Πλήρης αδιαφορία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης (του Μπουτάρη...) για την αποκατάσταση των μνημείων των ηρώων μας εδώ και μέρες... Αλλά αν ήταν κανένα Τούρκικο ή Εβραϊκό μνημείο θα έτρεχε πρώτος πρώτος...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δώστε επιτέλους λίγο μόρφωση σε αυτά τα ανιστόρητα "παιδιά"...


Πηγή  lithosfotos.gr

ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ "ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Πόσοι από τους εγχώριους "καρναβαλιστές", ξέρουν ότι συμμετέχουν στην εβραική γιορτή Purim;;;

Τον περασμένο αιώνα ξεκίνησαν από κάποιους Μασώνους στην Πάτρα τα καρναβάλια και σιγά - σιγά μετά από δεκαετίες απλώθηκε το πράγμα σε όλη την Ελλάδα. Λοιπόν...δώστε στην αναζήτηση την λέξη PURIM, διαβάστε και δείτε εικόνες κι αφού τσιτώσει λίγο η πίεσή σας θα καταλάβετε! Πρόκειται για αναβίωση της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ του Purim, στο οποίο οι αφελείς νεοέλληνες συμμετέχουν, επηρεασμένοι από την προπαγάνδα ετών για "αναγκαίο ξεφάντωμα" και άλλες παρόμοιες αηδίες, μια "ευκαιρία" για να περάσουν κάποιοι ολόκληρες μέρες ακολασίας, κραιπάλης και αμαρτίας, εν μέσω μάλιστα τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (τον ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ μάλιστα, τον Φεβρουάριο!) ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ PURIM!!! 

Τα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ούτε καν ευρωπαϊκά! Αλλά ένα εβραϊκό έθιμο ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
 

Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και θέλεις να λέγεσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και Έλληνας πολίτης, θα συνεχίσεις να συμμετέχεις ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ";;;

πηγή  hellas-orthodoxy.gr

Back To Top