Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

Όπως είναι –δυστυχώς– γνωστό, η 14 Φεβρουαρίου λογαριάζεται σαν ημέρα του… Αγίου Βαλεντίνου! Που σημαίνει γιορτή των ερωτευμένων, γιατί ο «Άγιος» Βαλεντίνος, λέει, είναι ο προστάτης τους! Και λέμε «δυστυχώς», γιατί το εισαγόμενο αυτό «φρούτο», που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα Ελληνορθόδοξα έθιμά μας, έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις κι έχει μπει στη ζωή εκείνων, που δεν γνωρίζουν η δεν θέλουν να μάθουν περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Στ’ αλήθεια τι συμβαίνει ακριβώς αυτή την ημέρα; Πως και γιατί επικράτησε;

ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ;

Έχεις καταλάβει πως βρισκόμαστε σε..."εμπόλεμη κατάσταση";
Πριν όμως πάρεις ξανά το "όπλο" σου και αντισταθείς, κάνε την εξομολόγησή σου.
Κοιτάξου στον καθρέπτη, παραδέξου τα όποια λάθη έκανες και ρίξου στη μάχη ενάντια στον εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό εξαγνισμένος και καθαρός.
Γιατί μόνο καθαρός μπορείς να νικήσεις σε αυτή την μάχη!
Αυτή η μάχη, είναι μάχη αξιών...

Όσο δεν δίνουμε τη μάχη στο Πεδίο των αξιών, θα χάνουμε και όλες τις υπόλοιπες. 

ΕΛΛΗΝΑ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΟΥ!

Η προσήλωση σου, Έλληνα, στο ατομικό σου συμφέρον και η αδιαφορία σου για τα κοινά απεργάστηκε την παρακμή του κράτους σου. Διότι, Έλληνα, δεν ασχολήθηκες ποτέ με το τι γίνεται γύρω σου παρά μόνο με

"ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ", ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νέο καθεστώς ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να βρει λύση στο ζήτημα της διαφθοράς πολιτών αλλά και εκπροσώπων των Αρχών, όπως οι εφοριακοί.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα μετά το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, ζητείται να θεσπιστεί ειδική νομοθεσία η οποία θα διασφαλίζει την προστασία σε όσους δίνουν πληροφορίες στις Αρχές σχετικά με οικονομικούς παραβάτες. Παράλληλα ζητείται προστασία και στους υπαλλήλους της φορολογικής διοίκησης από κακόβουλες ενέργειες.
Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί κομμάτι του πλαισίου αναμόρφωσης στον Ποινικό Κώδικα και ειδικά των διατάξεων για τη διαφθορά. Παράλληλα, όμως, το υπουργείο Οικονομικών θέλει και ποινές για τους πληροφοριοδότες που κάνουν κακοπροαίρετες καταγγελίες.

Καθεστώς προκειμένου να βρει λύση στο ζήτημα της διαφθοράς των πολιτικών, πότε θα ετοιμάσει το υπουργείο Οικονομικών;

Πηγή  rodosinfonews.com
Back To Top