Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΝΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Μια οργάνωση για τα δικαιώματα των Χριστιανών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει υποσχεθεί να εξαπολύσει επίθεση σε μια «ξεκάθαρη πολιτική Big Brother» - ένα νόμο που έχει υιοθετηθεί στη Σκωτία ο οποίος θα εκχωρεί σε κάθε παιδί έναν νομικό επιστάτη από την στιγμή που γεννιέται.

«Είναι σαφές ότι αυτό το νομοσχέδιο παραβιάζει τους ευρωπαϊκούς κανόνες για την οικογένεια. Οι Σκωτσέζοι θα πρέπει να

ΝΕΚΡΗ 27ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ

Βαρύ το πένθος στην Μαγνησία, η οποία θρηνεί την απώλεια μιας 27χρονης κοπέλας, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης άφησε την τελευταία της πνοή στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.
 

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η 27χρονη αντιμετώπιζε λοίμωξη του αναπνευστικού, την οποία αντιμετώπιζε με θεραπεία εκτός Νοσοκομείου.

Την Τρίτη και λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, υπέστη ανακοπή, με αποτέλεσμα το θάνατό της.

Πηγή
e-volos.gr

ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ

Μουσουλμάνος δολοφόνησε 30χρονη φαρμακοποιό στην Αίγυπτο.
«Την σκότωσε με μοναδικό κίνητρο το ότι ήταν χριστιανή”,δήλωσε σοκαρισμένος ο αδερφός του θύματος Ayman Wagih Demian.”Και για τίποτε άλλο.” Πολλές γυναίκες χριστιανές της περιοχής ύστερα απ΄αυτό το περιστατικό είναι τρομοκρατημένες και δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους, καταγγέλουν οι κάτοικοι σύμφωνα με το ΑΙΝΑ (19/02/14) και επιβεβαιώνουν το σεκταριστικό χαρακτήρα των επιθέσεων.
Ακτιβιστές σε οργανώσεις Υπεράσπισης των Θρησκευτικών Δικαιωμάτων διαψεύδουν τους ψίθυρους που κυκλοφορούν για την ψυχική υγεία του ύποπτου Mahmoud Mohamed Ali που κατηγορείται ως δράστης των αιματηρών και απρόκλητων επιθέσεων.Θεωρούν ότι η φήμη αυτή διαδίδεται εσκεμμένα, από συγκεκριμένα κέντρα, προκειμένου να αποσιωπήσουν το καθαρά μισαλλόδοξο κίνητρο του εκτελεστή και να στοιχειοθετήσουν μια υπερασπιστική γραμμή.
Η φωνή του αδερφού του θύματος Demian ηχεί αδικαίωτη και διασχίζει τα σύνορα της χώρας.”Την σκότωσαν γιατί ήταν χριστιανή.”
Το θλιβερό αυτό περιστατικό θρησκευτικού φανατισμού έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλα αντίστοιχων γεγονότων, όπως αυτό της αιματηρής φονικής τρομακρατικής επίθεσης κατά των χριστιανών προσκυνητών της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά και εκείνο του απορφανισμού οικογένειας χριστιανών με σφαγιασμό το ίδιο διάστημα.


Πηγή lithosfotos.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ Ή ΥΠΝΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ;;;

Τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο να είναι Άνθρωπος, αν όχι η Ελευθερία;

Τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο ον με νόημα ύπαρξης, αν όχι η Παιδεία;

ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι τα ζητούμενα. Χωρίς τα δυο αυτά, η ζωή δεν διαφέρει από τον θάνατο και ο άνθρωπος δεν διαφέρει από οιοδήποτε άλλο πλάσμα, που ζει στον γαλάζιο πλανήτη μας.

Κι όμως: Εδώ και

ΤΟ SUPER MARKET ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ... (VIDEO)

.....και μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού... 
Νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι, ότι ορίζουμε τις ζωές μας, ωστόσο, το μόνο που κάνουμε είναι να ζούμε τις ζωές που κάποιοι άλλοι προγραμμάτισαν για εμάς, ακριβώς όπως προγραμμάτισαν ότι θα έπρεπε να τις ζήσουμε..

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..!

Σ' έναν πραγματικά ελεύθερο κόσμο δεν χρειάζεται να σου θυμίζει κάποιος ότι είσαι ελεύθερος. Ο κόσμος μας δεν είναι ένας κόσμος ελεύθερος…
…οι άνθρωποι δεν είναι ελεύθεροι…
…οι σύγχρονες κοινωνίες μας είναι απόλυτα ελεγχόμενες, εξαρτημένες και καθοδηγούμενες…
…όχι από κάποιους φυσικούς…αλλά από ανθρώπινους παράγοντες…
Τους τελευταίους αιώνες τις κοινωνίες μας τις ελέγχουν και

Back To Top