Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο διάβολος κάλεσε μια παγκόσμια συνέλευση δαιμόνων. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ανάμεσα στα άλλα, είπε:
«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να πηγαίνουν στην εκκλησία.
Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να διαβάζουν την Αγία Γραφή και να γνωρίζουν την αλήθεια.
Δεν μπορούμε ούτε ακόμα και να τους εμποδίσουμε να έχουν μια ζωντανή στενή σχέση με τον Σωτήρα τους.
Άπαξ και αποκτήσουν αυτήν τη σύνδεση με τον Ιησού, εμείς χάνουμε κάθε δύναμη πάνω τους.
….Έτσι, το μόνο που μας μένει είναι να

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ!!!


Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο μισελληνισμός των Δυτικών, ο οποίος όποτε έχει τη δυνατότητα βγαίνει στην επιφάνεια απροκάλυπτα, είτε σε μορφή επίθεσης ενάντια στον ελληνικό πολιτισμό είτε στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτή τη φορά στρέφεται ενάντια της ελληνικής Ιστορίας παραχαράσσοντάς την, αγνοώντας τις πηγές και την Αλήθεια. Η παραχάραξη μάλιστα έρχεται από επιστήμονες σε φυλλάδιο που διανέμεται στους φοιτητές Ιστορίας του γερμανικού Πανεπιστήμιου του Τύμπιγκεν (Tübingen), αποδεικνύοντας πως η επιστήμη ακολουθεί την πολιτική και όχι το αντίθετο.

Στο κείμενο του ιστορικού Volkmann αναγράφεται η εξοργιστική φράση "Makedonen und Griechen" που σημαίνει "οι Μακεδόνες και οι Έλληνες". Διαφοροποιούνται δηλαδή οι Μακεδόνες από τους υπόλοιπους Έλληνες. Εμείς σημειώνουμε πως οι Γερμανοί (και γενικώς οι Ευρωπαίοι) μπορούν να κάνουν την πολιτική τους. Το αιώνιο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αδυναμία της πολιτικής εξουσίας, να επηρεάσει την Ευρώπη, βασισμένη στην "πρόταση πολιτισμού" που έχει να προσφέρει η πατρίδα μας. Να διαδώσει δηλαδή την ελληνική Ιστορία και να επιβάλλει την ορθή προβολή της.

Πηγή
  eleysis-ellinwn.gr

ΑΣΤΕΓΟΙ ΜΕΝΟΥΝ 1000 ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Άμεση λύση για τη στέγαση των 1.000 σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς που έμειναν χωρίς στέγη και οι οποίοι φιλοξενούνταν στο πλοίο της ΑΝΕΚ «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσπαθούν να βρουν στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς το πλοίο αναχωρησε σήμερα Πέμπτη, από το λιμάνι του Αργοστολίου.
Μετά την εξέλιξη αυτή, στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προσπαθούν από το πρωί να βρουν λύση για τη στέγαση αυτών των ανθρώπων, καθώς τα σπίτια τους έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου.
Κάποιοι από αυτούς θα μεταφερθούν στο κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στο λιμάνι του Ληξουρίου, ενώ άλλοι θα πρέπει να ενοικιάσουν σπίτι με την επιδότηση ενοικίου που έχει αρχίσει να καταβάλλεται.
Για τη διευκόλυνση των σεισμοπαθών, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων λειτουργεί γραφείο πληροφοριών στο ισόγειο του Διοικητηρίου στο Αργοστόλι.
 

Πηγή  karteria1.gr

"ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ"

Τα σημεία των καιρών είναι φανερά. 
Ο πόλεμος πραγματοποιείται σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. 
Στόχος τους να μας φέρουν σε απόγνωση και απελπισία ώστε να ζητήσουν οι λαοί από μόνοι τους, την "σωτηρία" που θα προσφέρουν. 
Το κλειδί είναι η

ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ (VIDEO + ΦΩΤΟ)


SAM 1748
Στη πλήρωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, προχώρησε πριν από λίγο η Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 
Το Σώμα της Ιεραρχίας μετά από μυστική ψηφοφορία, εξέλεξε νέο Μητροπολίτη Κίτρους τον Αρχιμ. Γέωργιο Χρυσοστόμου με 56 ψήφους. 
Ο Αρχιμ. Γεώργιος είναι Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, και
Back To Top