Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤIKOYΣ

O Eπίσκοπος Ευλόγιος του Soumy που υπάγεται στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας  εξόρκισε τους πιστούς να προστατεύσουν τις ορθόδοξες εκκλησίες. Πιστοί έχουν συγκεντρωθεί για να προστατεύσουν τη Μονή Ποτσάεφ.
Στο επίσημο site της επισκοπής του Soumy, ο επίσκοπος Ευλόγιος έχει αναρτήσει  μήνυμα που αναφέρει ότι σε περίπτωση μη συμπροσευχής θα κατηγορηθεί ότι αρνήθηκε να προσευχηθεί για τους νεκρούς στην πλατεία Maidan .
“Μου διαμήνυσαν ότι σε περίπτωση μη συγκατάθεσής μου τόσο ο καθεδρικός όσο και το κτίριο της επισκοπής θα περικυκλωθούν από υποστηρικτές της  Maidan και θα πέσει βροχή από cocktails Molotov. Μας κατηγόρησαν ότι ο κλήρος μας δεν προσεύχεται για τα θύματα της πλατείας  Maidan. Αυτή η κατηγορία δεν ευσταθεί. Οι ιερείς που ήταν παρόντες δήλωσαν ότι αυτοί οι ίδιοι συμμετείχαν στο δημόσιο πένθος στο θέατρο . Σε όλες τις εκκλησίες μας από την τελευταία Κυριακή και για 40 ημέρες θα μνημονεύονται οι νεκροί κατά την ορθόδοξη παράδοση. Στον καθεδρικό επίσης ψάλλαμε γι αυτούς.”

1977071_703650176347101_681093846_n
Οι πιστοί προσεύχονται γονατιστοί.
“Αγαπητοί πατέρες ,αδέρφια και αδερφές! Είναι καιρός να ξεσηκωθείτε για την πίστη σας για τους αγίους σας τόπους. Είμαστε κατηγορηματικά ενάντιοι στη βία αλλά οφείλουμε να προστατεύσουμε τα απαραβίαστο δικαίωμα να προσευχηθούμε για τις εκκλησίες μας.
Την ευλογία του Θεού σε όλους σας και η προσευχή να προστατεύσει τα ορθόδοξα ιερά! Χριστός  Ανέστη!
Eυλόγιος 


Πηγή  amethystosbooks.gr

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΡΑ...

Αν σατιρίσεις πλέον κάποιον Εβραϊκής καταγωγής, διώκεσαι και καλείσαι σε απολογία.

Picture
Αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ επειδή δημοσίευσε μια γελοιογραφία που απεικονίζει τον ιδρυτή του facebook ως ένα χταπόδι με μεγάλη μύτη.

Έτσι ο σκιτσογράφος προέβη σε αναγκαστική απολογία:
«Ο αντισημιτισμός και ο ρατσισμός αποτελούν ιδεολογίες οι οποίες μου είναι εντελώς ανοίκειες. Για αυτό ακριβώς έχω συγκλονιστεί που μία από τις γελοιογραφίες μου κρίνονται υπό αυτό το πρίσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γελοιογράφος Μπούρκχαρντ Μορ σε γραπτή δήλωση του στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Ο Μορ τροποποίησε την αρχική γελοιογραφία, με το πρόσωπο του Ζούκερμπεργκ να έχει αντικατασταθεί με ένα ορθογώνιο κουτί.


Το επίμαχο σκίτσο "αναθεωρημένο":

Picture
Θυμάται κανείς αν ζήτησε ποτέ το Focus συγγνώμη για τις παρακάτω φωτογραφίες; Γιατί εμάς μας διαφεύγει. Και δεν αφορά σε ένα πρόσωπο αλλά σε έναν ολόκληρο λαό.

 


Κανείς δεν αντιδράει...

Όλα καλώς μελετημένα και βάσει σχεδίου..!!!!

Πηγή
lithosfotos.gr

ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...

Δυστυχώς, η επερχόμενη ανθρωποσφαγή είναι το μοναδικό στοιχείο που ίσως θα είναι επαρκές για να κατορθώσουν οι λαοί να κατανοήσουν το μέγεθος και τον κυρίως σκοπό του εγχειρήματος της παγκοσμιοποίησης και της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων..., η οποία θα διαλύει και θα κατακτά τις χώρες είτε μέσω "οικονομικής κρίσης", είτε μέσω των άλλων "εργαλείων" που διαθέτει (ισλάμ, ναζί).
Οι ημέρες που έρχονται θα δοκιμάσουν τους πάντες, μα περισσότερο από όλα θα δοκιμάσουν την πίστη μας, την

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Στόχος η ψυχή μας! Το Σάββατο το βράδυ, δύο άτομα, ένας γηγενής νεαρός και μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής, μοίραζαν στον Πειραιά φυλλάδια, προσπαθώντας να προσηλυτίσουν Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς σε προτεσταντικές σέκτες! Χαμογελώντας προσποιητά, προσέγγιζαν περαστικούς και έδιναν έντυπα. 
Αυτά τα κάνουν οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ανενόχλητοι, το 2014, σε μια χώρα ορθόδοξη χριστιανική! Στόχος, τα νεαρά παιδιά, μιας και το Σάββατο το βράδυ, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Κοραή, γεμίζουν από νεαρά παιδιά και όχι μόνο, μιας και στην Πλατεία λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις εστίασης.
Φυσικά, όλοι αυτοί των σεκτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στοχεύουν στην άλωση των ψυχών νεαρών – αν και όχι μόνο- συμπολιτών μας, στην άλωση των ψυχών όλων όσων η ηθική κρίση και η οικονομική κατάρρευση κατέστησαν ψυχικά ευάλωτους, όλων όσων αισθάνονται απόγνωση.
 

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι ποιος τα χρηματοδοτεί όλα αυτά;

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΑ;

Έλληνα κατάντησες πραγματικά για τα καρναβάλια…

Γιατί δεν αντιδράς για τα σοβαρά θέματα που ρυθμίζουν την ΖΩΗ σου και την ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ…;;;

Κάνεις οτι σου προβάλουν ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… από κάθε έκφανση της ζωής σου φαίνεται η κατάπτωση…
 

Με τι έχει αντικατασταθεί η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ της κοινωνίας μας; 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;  ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ …
 

Οι πρόγονοι σου νεοέλληνα θα είχαν στείλει ήδη στα τσακίδια το 4ο Ράιχ και τους εν Ελλάδι συνεργούς τους...

ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ… Αυτός είναι ο λόγος που τα πάντα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από την εγχώρια και διεθνή ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ η οποία είναι αυτή που επιθυμεί να κερδοσκοπήσει “εκτελώντας” μνημόνια και μαζί με αυτά και το λαό της πατρίδας μας…
 

ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΟΝΤΑΙ…
 

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ είσαι βουτηγμένος μες την ΥΛΗ… 

Γουστάρεις να σε ετεροκαθορίζουν και ηδονίζεσαι έχοντας το ηλίθιο βλέμμα των ψευδαισθήσεων που σου πλασάρουν...Διαβρώθηκες μέχρι το μεδούλι… 

Ξύπνα από τον λήθαργο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ....ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ!!!

Πηγή  mhnpetaslefta.gr
Back To Top