Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ

"Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θα καταστραφείτε" έλεγε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν.
 

Ο πόλεμος πράγματι από κάτω πιάστηκε πολλές φορές (Λιβύη, Συρία) χωρίς να έχουμε μια γενική ανάφλεξη.

Αν όμως τώρα ξεκινήσει ένας πόλεμος  στην Ουκρανία, με στόχο την εισβολή των Δυτικών και κυρίως των Αμερικανών στην "αυλή" της Ρωσίας, ώστε να θέσουν την Μόσχα στο πυρηνικό "στόχαστρο" και λόγω της εγγύτητας να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης, μπορεί να οδηγηθούμε όντως σε μια παγκόσμια σύρραξη.

Η Ρωσία λόγω επιβίωσης δεν μπορεί να δεχτεί τους Αμερικανούς έξω από το σπίτι της. Οι δε Αμερικανοί βιάζονται διότι, η οικονομία τους καταρρέει και η ισχύς τους σε 10 χρόνια θα έχει μειωθεί στο μέγιστο.

Πηγή
newsbomb.gr

ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Ποια οικονομική κρίση και πράσινα άλογα; Ποια μνημόνια; Ποια πολιτική; Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι που ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και κανείς δεν βγάζει μιλιά!!! 

Τα στοιχεία είναι φρικιαστικά: 300.000 Έλληνες το χρόνο καταλήγουν στα σκουπίδια όταν οι ίδιες οι μητέρες δολοφονούν τα παιδιά τους. Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο!!! Μια έκτρωση κάθε

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
— Μετά τη διάρρηξη 22 σπιτιών και δύο εκκλησιών σειρά πήραν οι βανδαλισμοί σε εικονίσματα και ξωκλήσια της περιοχής.

— Δεν άφησαν εικόνα χωρίς να κάψουν κι αυτές που δεν καίγονταν τις έχουν σπάσει με πετρες. Δυστυχώς το Πωγώνι για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο έλεος των αδίστακτων αλβανών κακοποιών. Δεν ξέρουμε τι άλλο έχει σειρά. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ας ελπίσουμε για μια φορά οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι να κάνουν τα κατάλληλα διαβήματα και ενέργειες να σταματήσει η δοκιμασία αυτού του τόπου.Πηγή pogonisios-pogonisios.gr

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ;;;

Ένας καταιγισμός εξελίξεων λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη με κινηματογραφική ταχύτητα στην ευρύτερη γειτονιά μας.
Στην Ελλάδα το πολιτικό σκηνικό καταρρέει, σκάνδαλα ετοιμασμένα έρχονται στο φως, η κοινωνία σε αποσύνθεση...


Στην Κύπρο ξεκίνησαν πάλι οι συνομιλίες για την επίλυση (τρόπος του λέγειν) του κυπριακού. Επιπρόσθετα παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Αναστασιάδη που πλέον είναι πια και κυριολεκτικά ένα ισχνό πολιτικό ανθρωπάκι.
Στην Ουκρανία αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι είχαμε μεθοδευμένες κινήσεις από

Η ΡΕΠΟΥΣΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...

Ο κ. Αλέξης Ηρακλείδης είναι καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ανάλυσης Συγκρούσεων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου διδάσκει το βιβλίο «Ανάλυση και επίλυση συγκρούσεων» το οποίο έχει συγγράψει ο ίδιος!

Στο μάθημα αυτό εξετάζονται οι φοιτητές του οι οποίοι για να περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία των εξετάσεων θα πρέπει να γράψουν ότι τα Σκόπια είναι η «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ή ότι οι Έλληνες είναι έθνος επιθετικό που για να επιβιώσει κατασκευάζει έναν «εχθρό», όπως επίσης ότι την Ελλάδα χαρακτηρίζει αδιαλλαξία εξαιτίας της οποίας δεν επιτρέπει στα Σκόπια να ονομαστούν «Μακεδονία»!
Απίστευτες όσο και εξοργιστικές καταστάσεις που

Back To Top