Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ: ΒΙΑΣΑΝ 5ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ...

Ένα πρωτοφανές έγκλημα στη Γλαύκη της Ξάνθης σε βάρος ενός πεντάχρονου παιδιού ερευνά η Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα όσα παρατίθενται, τον

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Την θαραλλέα απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση της έλαβε μια καθηγήτρια πληροφορικής από το μουσικό σχολείο Αλίμου, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τις απολύσεις των συναδέλφων της αλλά και την ακολουθούμενη εκπαιδευτική πολιτική η οποία, όπως σημειώνει, οδηγεί στην παροχή κακής ποιότητας εκπαίδευσης στους μαθητές.
 

Η επιστολή παραίτησης...

«Δεν μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ στο παρόν εκπαιδευτικό σύστημα διότι διαφωνώ ηθικά, ιδεολογικά και συναισθηματικά με την τρέχουσα εκπαιδευτική πολιτική – στρατηγική που οδηγεί στην απόλυση συναδέλφους μου, στην υποχρηματοδότηση και εξαθλίωση των εκπαιδευτικών δομών, στην απώλεια αξιοπρέπεια των συναδέλφων μου, στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση και τελικά στην παροχή παιδείας κακής ποιότητας στους μαθητές μου ιδιαίτερα στον τομέα της πληροφορικής. Παρακαλώ όπως με αποδεσμεύσετε άμεσα».
 

Πηγή pisoapothnkoyrtina.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Οι ανιστόρητοι νεοφιλελεύθεροι γιάπηδες του ΤΑΙΠΕΔ πουλάνε σε ιδιώτες τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων, δηλαδή τον ομαδικό τάφο που είναι θαμμένοι οι πρόγονοί μας που έδωσαν τη ζωή τους για να σώσουν την Ελλάδα και τον Πολιτισμό από την περσική βαρβαρότητα στις 22 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ. στη διάσημη ναυμαχία της Σαλαμίνας, που έγινε και ταινία πρόσφατα ως σίκουελ των «300″.
Πρόκειται για ξεδιάντροπη πράξη ιεροσυλίας! 

Απίστευτο και όμως αληθινό: Όποιος πάρει τον ΟΛΠ, δεν θα πάρει μόνο το εμπορικό κομμάτι αλλά
Back To Top