Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

ΑΘΛΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πραγματικά άθλια εικόνα παρουσιάζει, για όσους είχαν την δυσάρεστη έκπληξη να βρεθούν στα συγκεκριμένη τοποθεσία, η βυζαντινή ελληνορθόδοξη εκκλησιά του Αγίου Ιερομάρτυρος Κλήμεντος στην Άγκυρα. Το νέο αυτό κρούσμα κακοποίησης βυζαντινής εκκλησιάς, ομολόγησε η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, (άραγε τύψεις συνειδήσεως από τους Τούρκους;), δημοσιεύοντας και

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΡΑΒΟΦΩΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στην Αγία Βαρβάρα “χτύπησαν” αυτή τη φορά οι μουσουλμάνοι ιερόσυλοι, που έχουν βεβηλώσει πολλά εκκλησάκια στο Νομό Ηρακλείου, καθιστώντας πλέον τη σύλληψη τους, ως μια επιτακτική ανάγκη!

Οι άγνωσοι δράστες έκαναν τη νέα τους επιδρομή σε ένα μικρό εκκλησάκι, αυτό του Αγίου Γεωργίου. Ο εφημέριος του χωριού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του creteplus, δήλωσε ότι οι δράστες αυτή τη φορά… σεβάστηκαν το ναό, αφού δεν πήγαν να βάλουν φωτιά όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Ωστόσο έγραψαν στους τοίχους και πάλι αραβικά, ενώ πριν φύγουν είχαν φροντίσει να σπάσουν και το μάρμαρο, στο οποίο αναγραφόταν η ημερομηνία θεμελίωσης του ναού.
Υπενθυμιζεται ότι στις 31 Μαρτίου οι δράστες έβαλαν στόχο το εκκλησάκι της Παναγίας Καρδιώτισσας στον Προφήτη Ηλία, στη θέση “Ξερή Κάρα”. Οι δράστες τότε, όχι μόνο έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, αλλά προσπάθησαν να βάλουν φωτιά, καίγοντας άμφια και ιερά σκεύη!
Κάτοικος του χωριού, είδε κατά τύχη τους καπνούς που έβγαιναν από το εκκλησάκι και ειδοποίησε τις Αρχές. Αστυνομία και Πυροσβεστική έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να περιορίσουν τις ζημιές από τη φωτιά.

πηγή
makeleio.gr

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ο Χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη και η πιο ευρέως διαδεδομένη πίστη στον κόσμο, με 2,2 δις οπαδούς, ή 32 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού Pew Forum. Αντιμετωπίζει περιορισμούς και εχθρότητα σε 111 χώρες, περισσότερες από τις 90 χώρες που περιορίζουν ή να παρενοχλούν τη δεύτερη μεγαλύτερη πίστη, το Ισλάμ.

Ο Michel Varton, επικεφαλής του Open Doors Γαλλίας, δήλωσε

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε.

Eπιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και συντονισμένης στόχευσης κατά των χριστιανών σε ολόκληρο τον κόσμο. Τραβηγμένο θα σκεφτείτε. Ίσως,

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

"Χωρίς εμένα, δε μπορείτε να κάνετε τίποτα". 
(κατά Ιωάννην, κεφ. 15, στίχος 15)

Τα λόγια αυτά τα είπε ο Ιησούς προς τους μαθητές Του και κατ’ επέκτασιν προς όλους τους ανθρώπους, κατά το Μυστικό Δείπνο. Δεν είναι κάποια εγωιστική διακήρυξη από πλευράς Του (ήταν απόλυτα Ταπεινός, γι’ αυτό και σταυρώθηκε για τους αμαρτωλούς, ακόμη και για εκείνους που δε θα Τον πιστέψουν και δε θα Τον σεβαστούν ποτέ), αλλά η αποκάλυψη

ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ; ΔΕΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ..!!!

Οδός φιλικής εταιρίας Θεσσαλονίκη , κάποιες στιγμές μια εικόνα μπορεί να σου δώσει χιλιάδες απαντήσεις!
 

Για όσα εσύ έμαθες να χλευάζεις ως ανύπαρκτα, γραφικά, άνευ σημασίας, άλλοι στα κρυφά τα “σπουδάζουν” ως επτασφράγιστα μυστικά!

Τώρα αν ψαξεις και δεις ποιοι σε εκπαίδευσαν να ισοπεδώνεις την οπτική γωνία της κρυφής αλήθειας και για ποιους λόγους ίσως να μπορέσεις να ξεφύγεις από την ύπνωση τους!
..πηγή sahiel.gr

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ!!

Σκέφτομαι, πως καμιά φορά ζητούμε στην προσευχή να μας χαρίσει ο Θεός υπομονή, ελπίδα, πίστη κ.α. 
Στη συνέχεια παρατηρούμε, πως συνήθως αποφεύγει τις έτοιμες δωρεές και αυτό που κάνει είναι μέσα απο τις καθημερινές καταστάσεις, τους πειρασμούς ή και τις θλίψεις να μας εξασκεί στις αρετές αυτές. 
Μάλιστα φθάνουμε στο σημείο να Του αναφωνούμε και διαμαρτυρόμαστε εντόνως πως “φθάνει!! Μέχρι εδώ, δεν έχω άλλη υπομονή!! Όχι μόνο άγγιξα αλλά και ράγισα τα όρια μου, τις αντοχές!” … και όσο κραυγάζουμε κάτι τέτοιο, τόσο

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ακάθιστος ύμνος επικράτησε να λέγεται ένας ύμνος «Κοντάκιο» της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, από την όρθια στάση, που τηρούσαν οι πιστοί κατά τη διάρκεια της ψαλμωδίας του. Οι πιστοί έψαλλαν τον Ακάθιστο ύμνο όρθιοι, υπό τις συνθήκες που θεωρείται ότι εψάλη για πρώτη φορά, ενώ το εκκλησίασμα παρακολουθούσε όρθιο κατά την ακολουθία της γιορτής του Ευαγγελισμού, με την οποία συνδέθηκε ο ύμνος.

Θεωρείται ως ένα

Back To Top