Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

ΣΑΤΑΝΙΚA ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ LATTE

Η Megan K. Pinion, χριστιανή καθολική, σοκαρίστηκε όταν είδε να της σερβίρουν καφέδες με σατανικά σύμβολα προσεκτικά σχεδιασμένα με καραμέλα στη κορυφή.
 

Η Starbucks δεν έχει αναφέρει κατά πόσον ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα να προβάλλει τις πεποιθήσεις του σε έναν πελάτη με έναν τέτοιο προσβλητικό τρόπο. Και εδώ (όπως σε όλη την πολιτικά ορθή Δύση) υπάρχουν βέβαια τα δύο μέτρα και σταθμά. Εάν κάποιος τολμούσε να σχηματίσει σταυρό

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Τό Εὐρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάχθηκε ὑπέρ τῆς ἀλλαγῆς τοῦ ὑφισταμένου οἰκογενειακοῦ δικαίου.
 

Ἡ λέξη ντροπή εἶναι ἐλάχιστη ἔνδειξη τῆς ὀργῆς καί τῆς ἀγανάκτησης γιά τούς Ἕλληνες εὐρωβουλευτές ὅλων ἀνεξαιρέτως τῶν κομμάτων μπροστά στό ἔγκλημα πού ἔκαναν

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Θύμα της «ελληνοτουρκικής φιλίας» ο ιερός ναός των Αγίων Θεοδώρων της Πόλης.
Ο ναός είναι ανάμεσα στα κτίρια που η UNESCO έχει κηρύξει ως μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς
Διαμαρτύρονται και ντρέπονται οι τούρκοι, αλλά η πατριωτική κυβέρνηση Σαμαρά υπερήφανη, σωπαίνει… 


Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί στην Τουρκία η βεβήλωση του ιστορικού Βυζαντινού ναού των Αγίων Θεοδώρων, που σήμερα είναι τζαμί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Aksam,

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ..

Αυτή η ανεκτίμητης αξίας Θυσία του Χριστού, γράφει ο άγιος Απόστολος στην επιστολή του, «καθαριεί την συνείδησιν υμών από νεκρών έργων εις το λατρεύειν Θεώ ζώντι» καθαρίζει τη συνείδησή σας από τα έργα της αμαρτίας, που νεκρώνουν την ψυχή, και σας αξιώνει να λατρεύετε αξίως τον ζωντανό Θεό.
 

Κάθε αμαρτία μολύνει το εσωτερικό μας και δημιουργεί τύψεις στη συνείδησή μας. Πως να τολμήσουμε να πλησιάσουμε τον άγιο Θεό, όταν έχουμε την ψυχή μας μολυσμένη με τόσες αμαρτίες; Τίποτε άλλο δεν μπορεί να μας απαλλάξει από το βάρος αυτό και να μας καθαρίσει από τον ρύπο της αμαρτίας, παρά μόνο το ατίμητο Αίμα του Κυρίου.

Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε ήδη προς την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, ας φροντίσουμε να καθαρίσουμε την ψυχή μας με το ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως, ώστε να αξιωθούμε να λατρεύσουμε τον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Κύριο «ψυχαίς καθαραίς και αρρυπώτοις χείλεσι» και να κοινωνήσουμε το Πανάγιο Σώμα και το Τίμιο Αίμα Του με αγνή συνείδηση και καρδιά γεμάτη από ευγνωμοσύνη και αγάπη προς τον αιώνιο Λυτρωτή μας.


πηγή .orthodoxianpress.com
Back To Top