Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
Ληστεία έγινε χθες το βράδυ στην Ιερά Μονή Ευαγγελίστριας της Σκιάθου.

Από την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας εκλάπησαν 25 τάματα απροσδιόριστης αξίας, καθώς ο ιερέας της Μονής δεν μπόρεσε να εκτιμήσει εάν τα τάματα ήταν χρυσά, ασημένια ή μεταλλικά.

Ο ιερέας αντιλήφθηκε την κλοπή σήμερα το πρωί και κάλεσε άμεσα την αστυνομία. Στη Μονή δεν μένουν μοναχοί και έτσι το περιστατικό δεν έγινε αμέσως αντιληπτό.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν το χτύπημα έγινε από ένα ή περισσότερα άτομα. Προανάκριση για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.


πηγή  romfea.gr

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ..Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ...ΑΘΗΝΑ

Είναι οριστικοποιημένο γεγονός πλέον, ότι η καρδιά της παγκόσμιας μασονίας θα χτυπήσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, με αφορμή το παγκόσμιο συνέδριο των απανταχού μασόνων.

Η είδηση επισημοποιήθηκε από επίσημη ιστοσελίδα του φορέα, που παράλληλα ανακοίνωσε και την λίστα των ομιλητών. Το ζήτημα είναι, αν οι μασόνοι που σε όλη την πορεία τους κινήθηκαν με πλήρη μυστικότητα, θα θελήσουν να δειχθούν επίσημα και επώνυμα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ελληνικές συμμετοχές στο συνέδριο. Αυτό που μέχρι τώρα ήταν κοινό μυστικό ξαφνικά

Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΚΙΝΑ

Τεκτονικές αλλαγές στον κόσμο θα φέρει η ανάδειξη της Κίνας σε πρώτη... χριστιανική χώρα του κόσμου, με περίπου 250 εκατομμύρια πιστούς! Αυτό αναμένεται να συμβεί το 2030, κατά τον καθηγητή Κοινωνιολογίας στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Περντιού, Φενγκάνγκ Γιανγκ, συγγραφέα του βιβλίου «Η θρησκεία στην Κίνα: Επιβίωση και αναγέννηση στο κομμουνιστικό καθεστώς». Ακούγεται απίστευτο σε μόλις 16 χρόνια από σήμερα η χώρα του Κομφούκιου να έχει περισσότερους χριστιανούς από ό,τι

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ

Παρά την έντονη φημολογία για τη δολοφονία τους τα οστά των επισκόπων δεν βρέθηκαν επισημαίνει η huffingtonpost στο άρθρο της αφιέρωμα στην απαγωγή.
Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την απαγωγή των δύο επισκόπων Χαλεπίου που πραγματοποιήθηκε καθ΄οδόν προς Χαλέπι κοντά στα συριοτουρκικά σύνορα.

Η huffingtonpost συμπεραίνει ότι ως και σήμερα δεν υπάρχουν

ΜΑΖΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑ

Αυτό που γίνεται κάθε χρόνο 23 Απριλιου,δηλαδή του Αγίου Γεωργίου,στην Τουρκία,δεν μπορεί παρά να χαρακτηρισθεί ως ένα σύγχρονο θαύμα, διότι πώς αλλιώς να αποκαλέσει κανείς τον συνωστισμό δεκάδων χιλιάδων Τούρκων,που περιμένουν ατέλειωτες ώρες προκειμένου να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά,δίνοντας παράλληλα σημειώματα με τις παρακλήσεις τους! 
Η Πίστη μας, μπορεί να βάλλεται στην Ελλάδα, από αστείους τύπους, αλλά αλλού κάτι συμβαίνει… 
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας..

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ

Αφού ξόδεψε μια περιουσία για την οικοδόμηση μιας πτέρυγας αφιερωμένης στο Ισλάμ στο μουσείο του Λούβρου, το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού προχώρησε στην ακύρωση των σχεδίων για την κατασκευή μιας πτέρυγας αφιερωμένης στον Ανατολικό Χριστιανισμό, ιδίως στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία.
Back To Top