Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

Χριστίνα Πολίτη, μια νεοταξική μαριονέτα, η οποία μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό, σε μιά από τις φωτογραφίες εμφανίζεται με μπλουζάκι που έχει τυπωμένο επάνω τον αριθμό του Θηρίου. Η επιχείρηση θεαμάτων προωθείται καθημερινά μέσω του τύπου του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.
Η προπαγάνδα τους τα τελευταία χρόνια κοντεύει να φτάσει στο αποκορύφωμα.
Και για να μην φαινόμαστε παράλογοι και σε πολλούς συνομωσιολόγοι, ας θυμηθούμε τι αναφέρει ο Απόστολος Ιωάννης στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 στους στίχους 16 εώς 18.
16. Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,
17. και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.
18. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς'.


πηγή  aplaskepsos.gr

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΥΣΗ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ..

Μιὰ χριστιανὴ ἐργαζόμενη σὲ παιδικὸ σταθμὸ προστέθηκε στὴν αὐξανόμενη λίστα τῶν ἐργαζομένων ποὺ ἀνακαλύπτουν ὅτι ἡ πίστη τους δὲν εἶναι πλέον ανεκτη σε αὐτὴν τὴν ‘πολιτισμένη’ καὶ ‘προοδευτική’ μας κοινωνία. Η Sarah Mbuyi, ἡ ὁποία δούλευε στὸν παιδικὸ σταθμὸ Newpark στὸ Λονδίνο, ἀπὸ τὸν περασμένο Ἀπρίλιο, ἐκδιώχθηκε μετὰ ἀπὸ μιὰ πειθαρχικὴ συνεδρίαση, τὴν ὁποία προκάλεσε

ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ BLUE BEAM

Το Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλει τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών". Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται από την δεκαετία του '60 όμως το μεγάλο μπαμ έγινε στην δεκαετία του '90.

Ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φως το 1994 μία

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΘΑ ΑΝΕΓΕΙΡΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

Η Εκκλησία του Σατανά, μια θρησκευτική ομάδα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε ανακοίνωσει το σχεδιασμό ενός μνημείου που θα ανεγείρουν στην Οκλαχόμα. Το μνημείο θα έχει ύψος 2,13 και θα περιλαμβάνει τη μορφή του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που κάθεται σταυροπόδι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα, που θα πλαισιώνεται από δύο χαμογελαστά παιδιά.
Το μνημείο θα περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από

Back To Top