Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11 ΜΑΙΟΥ

Το πα­ρά­πο­νο του πα­ρα­λυ­τι­κού της σημερινής ευαγγελικής περικοπής που με­τα­φρά­ζε­ται στο «ἄν­θρω­πον οὐκ ἔ­χω», μπο­ρεί να ε­πα­να­λαμ­βά­νε­ται και σή­με­ρα. Αυτὸ δη­μι­ουρ­γεί και το δι­κό μας χρέ­ος και την υπο­χρέ­ω­ση να συμ­πα­ρα­στε­κό­μα­στε με κά­θε τρό­πο και να εκ­φρά­ζο­υμε την ἐν Χρι­στῷ α­γά­πη μας σε κά­θε πο­νε­μέ­νο συ­νάν­θρω­πό μας. Ο πό­νος και η θλί­ψη αλ­λὰ και η κά­θε δο­κι­μα­σί­α πα­ρου­σι­ά­ζον­ται στη ζω­ή μας και λει­τουρ­γούν ως

ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο γενικός πρόξενος Δημήτρης Παπανδρέου για τους συμπατριώτες μας που ζουν στη Μαριούπολη, την πόλη της νοτιοανατολικής Ουκρανίας που τις τελευταίες ώρες έχει παραδοθεί στο χάος.
Οι χιλιάδες Έλληνες της πόλης δεν έχουν δεχθεί επίθεση και δεν κινδυνεύουν τόνισε σε συνέντευξή του. Για προληπτικούς λόγους ωστόσο πρόσθεσε, εκκενώθηκε -κατόπιν συνεννόησης με τον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο- το προξενείο.

Το κτίριο του ελληνικού προξενείου, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αρχηγείο της αστυνομίας που αποτέλεσε το επίκεντρο των συγκρούσεων.

«Είμαστε ασφαλείς, αλλά αυτό δεν μας καθησυχάζει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, εκφράζοντας ανησυχία για τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων.

Η Μαριούπολη είναι η δέκατη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας με πληθυσμό 500 χιλιάδων κατοίκων και λιμάνι στην Αζοφική Θάλασσα, δίπλα στην Μαύρη Θάλασσα. Στην πόλη υπολογίζεται ότι ζουν σήμερα 150 χιλιάδες Έλληνες, ενώ σε ολόκληρη την περιφέρεια υπάρχουν 29 ελληνικά χωριά.
 

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι συνεχίζονται οι εκτελέσεις αμάχων πολιτών από τους καθεστωτικούς στη Μαριούπολη.

πηγή prisonplanet.gr

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ. VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Όλη η τελετή από τη γιορτή της νίκης των Ρώσων κατά των Ναζί, που τρόμαξε τους δυτικούς..!!! 
Στα ύψη ο ρώσικος πατριωτισμός!!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟ(ΤΣΙΡΚΟ)ΒΙΖΙΟΝ....

Κατάντια στο πανηγυράκι της Γιουροβίζιον....Η μαιμουδοποίηση του ανθρώπου...

Τέτοιο …είδος ανθρώπων θέλουν να δημιουργήσουν ή είναι τα νέα πρότυπα για τα παιδιά΄μας;

Έτσι ορίζεται η έννοια του πολιτισμού από τους Ευρωπαίους;

Η ταχτική της υποβάθμισης και του εκφυλισμού των φύλων συνεχίζεται από την Ευρώπη της σαπίλας!!!
 

Γονείς μην επιτρέψετε να δουν τα παιδιά σας αυτό το τσιρκοθέαμα, προστατέψτε τα παιδιά σας!!!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ(;) ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Ένα "παράξενο" βίντεο μετέδωσε η Τηλεόραση Μυτιλήνης. Το βίντεο το παρέδωσε κάτοικος της Γέρας Λέσβου στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να εξεταστεί τεχνικά και να γίνει προσπάθεια να ερμηνευτούν όσα συμβαίνουν σ' αυτό το βίντεο.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή...

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΡΙΓΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ (VIDEO)

Τα λόγια του γέροντα Παϊσίου είναι τώρα πιο επίκαιρα από ποτέ. Προκαλούν δέος, καθώς πολλές φορές είχε αναφερθεί σε θέματα που απασχολούν όλους τους Ελληνες. Τα λόγια του ήταν πάντα στοχευμένα. Είχε απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα. Ειδικά για τα εθνικά θέματα. Ήταν σε θέση να αναλύσει τα γεωπολιτικά παιχνίδια στη παγκόσμια σκακιέρα, να μιλήσει για τις εξελίξεις, για τα συμφέροντα των κρατών. Λόγια που έχουν καταγραφεί και ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο...

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

Η σατανιστική οργάνωση που διεκδικεί με επίσημο αίτημά της την ανέγερση του μνημείου του Baphomet στο Καπιτόλιο της Oklahoma διοργανώνει μαύρη τελετή στο Harvard. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δίνεται έτσι η μοναδική ευκαιρία στρατολόγησης νέων προσήλιτων από την φοιτητική κοινότητα.
Η μαύρη τελετή θα λάβει χώρα στο

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ".

Είναι πολλοί στην χώρα μας που θεωρούν την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στην Ευρωζώνη, σαν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό επίτευγμα στην ελληνική ιστορία.
Σήμερα, εν έτη 2014, που η Ελλάδα έφτασε στο πιο έσχατο σημείο με ένα λαό να αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά της να ξενιτεύονται απελπισμένα στο εξωτερικό, με μια οικονομία να έχει διαλυθεί και με μια κοινωνία να έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό.

Η Ευρώπη αυτή όπως εξελίχτηκε, αποδείχτηκε πως είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας, σε σημείο να απειλεί ακόμα και

Back To Top