Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΦΟΡΑΣ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!

Όχι , δεν είναι αστείο...Δικαστήριο της Μεσσήνης καταδίκασε τρία κορίτσια να καταβάλουν 2.582 ευρώ το κάθε ένα γιατί φορούσαν μπικίνι σε μια ιδιωτική παραλία πολύ γνωστού τουριστικού θέρετρου της Ταορμίνα (Taormina) , στην οποία υπήρχαν, μεταξύ των άλλων λουομένων και ορισμένες μουσουλμανικές οικογένειες από την Σαουδική Αραβία που ήρθαν για διακοπές στην Ιταλία. 
Υπάρχει κάποια Ιταλίδα που είχε την τρελή ιδέα της μετάβασης για διακοπές στη Σαουδική Αραβία …. ; Χμ, εκεί κυρίες μου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο , ή να καπνίζετε μπροστά στο κοινό, ή να εμφανίσετε ακάλυπτο το κεφάλι σας … διότι κινδυνεύετε να θεωρηθείτε πόρνες με τις γνωστές συνέπειες …Αναρωτιέμαι γιατί οι ισλαμιστές μπορούν και επιβάλουν τις δικές τους παραδόσεις και τα έθιμα τους και στην Ευρώπη.
Η απάντηση είναι ότι οι μουσουλμάνοι έχουν λεφτά.
Οι μουσουλμάνοι τελικά μπορούν να επιβάλουν τα ήθη τους και στις δυτικές γυναίκες στη
Σαουδική Αραβία ... και στις δυτικές γυναίκες στην Ιταλία.

Οι περιπτώσεις αυτές θα συνεχιστούν γιατί όλοι (από φόβο;), υποκύπτουν στο ισλάμ και στη σαρία.... Οι «σαλαμ αλεκομ» δεν θέλουν ούτε να κινούνται στον πολιτισμό του 21ου αιώνα ούτε και να ενταχθούν στην ανθρώπινη φυλή, μάλλον απαιτούν να πάμε και εμείς πίσω - πολύ πίσω, και να υιοθετήσουμε την τρέλα τους,, τα παράλογα πιστεύω τους και τους διεστραμμένους τους κανόνες.

πηγή lithosfotos.gr

"ΘΕ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΠΟΜΕΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.."

Γράφει ο Δημήτριος Νατσιός, Δάσκαλος

Ο σεβαστός Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ., Βασίλειος Νικόπουλος, στο τελευταίο του εξαιρετικό πόνημα με τίτλο “Αγαπημένο μου Σύνταγμα ή αντιΣυνταγματικοί παραΛογισμοί” σημειώνει τα εξής σπουδαία: “Το Σύνταγμα αναφέρεται στην παιδεία των Ελλήνων. Στους Ελληνες αναφέρονται οι συνταγματικοί στόχοι της παιδείας… Η παιδεία την οποία παρέχει το ελληνικό Κράτος πρέπει κατά το Σύνταγμα να είναι αποκλειστικώς ελληνική…”. (εκδ. “Αρμός”, σελ. 322). Αρα ό,τι εισέρχεται στο σχολείο, κάθε γνωστικό αντικείμενο, πρέπει να σέβεται την ταυτότητά μας, τις παραδόσεις μας, την ιδιαιτερότητα του πολιτισμού των Ελλήνων.
Την “ηθική” όλοι την κατανοούμε. “Η ηθική είναι κείνη που σηκώνει τον άνθρωπο απάνω από το κτήνος και τον ντύνει με μιαν άφθαρτη στολή κεντημένη με κάθε ευγένεια, με κάθε σοβαρό και υψηλό αίσθημα και

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ !!!


Το μεγαλείο του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ φαίνετε απο την πληροφορία που μας έδωσε προσκυνητής απο το Άγιον Όρος.
Αυτό που μας μετέφερε είναι ότι,οι "έμποροι" (ευτυχώς όχι όλοι) με τα "μαγαζάκια" τους σε Καρυές, Δάφνη και Ουρανούπολη, που "εμπορεύονται" διάφορα αντικείμενα-ενθύμια, με το που διέρρευσε η πληροφορία οτι επίκειται η Αγιοκατάταξη του Γέροντος Παισίου άρχισαν να λένε στους προσκυνητές το εξής: "ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ" !!!!
Τα σχόλια είναι δικά σας.
Εμείς απλά ευχόμαστε να δείξει έλεος Ο Ύψιστος και Η Παναγία μας γιατί πραγματικά πιάσαμε ΠΑΤΟ !!!

ΦΡΙΚΗ στα Τρίκαλα!! Μέρα μεσημέρι άρπαξε 10χρονη και τη ΒΙΑΣΕ !!!

Μπροστά σε ένα δράμα βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές των Τρικάλων, καθώς αντιμετωπίζουν υπόθεση βιασμού 10χρονης από 42χρονο.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr o 42χρονος, οδήγησε με την βία σε παράπηγμα όπου διαμένει προσωρινά στην περιοχή της ....

πλατείας του ΟΣΕ την 10χρονη τραβώντας την από τα μαλλιά και φιμώνοντας την το στόμα και την οδήγησε στο παράπηγμα όπου την βίασε
Τις κινήσεις του 42χρονου παρατήρησε πολίτης που ειδοποίησε την Αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων που εισέβαλαν στο παράπηγμα, βρίσκοντας γυμνό τον 42χρονο και την 10χρονη.
Οι Αστυνομικοί, οδήγησαν τον 42χρονο και την 10χρονη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και εκεί φέρεται ο 42χρονος να ομολόγησε την πράξη του την οποία επιβεβαίωσε με δάκρυα στα μάτια και η 10χρονη...

Ο 42χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελέα Τρικάλων...

trikalanews.gr

Κατάργηση του άρθρου του Συντάγματος για τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας ζητά ο Στ.Θεοδωράκης

 Ιδιαίτερο προβληματισμό σε εκκλησιαστικούς, αλλά και σε νομικούς κύκλους προκαλεί η ανακοίνωση του κόμματος του Στ.Θεοδωράκη για τη συνταγματική αναθεώρηση. Το «Ποτάμι» το απόγευμα της Κυριακής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των προτάσεών του για την αναθεώρηση του Συντάγματος προτείνοντας, μεταξύ άλλων, την κατάργηση ολόκληρου του άρθρου 3, αλλά και του 13 για τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το κόμμα του Στ.Θεοδωράκη προτείνεται:

Back To Top